Drzwi zewnętrzne - dębowe?

Pogaduszki na te wzniosłe i mniej ważne tematy. Rozmawiamy tutaj o różnych ciekawych tematach, nauce, medycynie, wiadomościach dnia i nocy.
omami
Raczkujący
Raczkujący

Drzwi zewnętrzne - dębowe?

Post autor: omami » 2 listopada 2022, 13:21

Hej! dziś przychodzę do Was z konkretnym pytaniem - gdzie mogę zamówić porządne drzwi zewnętrzne, ale takie wykonane z dębu ? kojarzycie firmy, który przyjmują takie indywidualne zamówienia ?

mizar
Milczek
Milczek

Re: Drzwi zewnętrzne - dębowe?

Post autor: mizar » 3 listopada 2022, 10:00

najlepiej szukaj bezpośrednio u producentów, oni zwykle robią drzwi na wymiar. mi przychodzi na myśl tylko firma Kris Drzwi.

Krystek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Krystek » 3 listopada 2022, 18:08

Kris Drzwi to rzeczywiście dobry wybór :) działają w branzy od lat, tworzą drzwi na wymiar, generalnie klient wybiera też kolor czy ewentualne decyduje się na oszklenie. Solidna i uczciwa firma, dotrzymują terminów dostaw.

omami
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: omami » 4 listopada 2022, 15:06

Bardzo Wam dziękuje za szybką reakcję i pomoc. Nie znam ich ale widzę, ze mają swój sklep internetowy także chętnie sprawdzę co i jak :)

Krystek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Krystek » 21 listopada 2022, 12:24

tak, na stronie znajdziesz pełną ofertę ale jesli nie znajdziesz odpowiedzi na jakies pytania to śmiało dzwoń, na pewno pomogą i doradzą w wyborze. Na pewno musisz pamiętać o tym, by dokładnie zdjąć wymiary.

omami
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: omami » 22 listopada 2022, 15:15

a własnie, dobrze, ze o tym piszesz. sama sie na tym nie znam więc pewnie poproszę o pomoc znajomego, który zna się trochę na budowlance i na pewno ma większe pojęcie na ten temat niż ja :)

Krystek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Krystek » 4 stycznia 2023, 08:49

omami pisze:
22 listopada 2022, 15:15
a własnie, dobrze, ze o tym piszesz. sama sie na tym nie znam więc pewnie poproszę o pomoc znajomego, który zna się trochę na budowlance i na pewno ma większe pojęcie na ten temat niż ja :)
no to zdecydowanie wato, wtedy nie będzie żadnych przykrych niespodzianek przy montażu :) jak już się zdecydujesz na zakupy daj znać :)

Amelia
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Baran

Post autor: Amelia » 17 lutego 2023, 12:53

Co kto lubi. Ale my akurat drzwi wejściowe mamy stalowe - dokładnie model Plus 75 firmy KMT. Bardzo porządne drzwi, super wykonane, widać, że są to drzwi na lata. Solidne elementy, głównie polskiej produkcji.

ODPOWIEDZ