Telewizornia
-
- Raczkujący
Telewizornia
Pomimo zalozenia nowej anteny i kabla w dalszym ciagu mam co jakis czas krateczki a nie normalny odbior. Sa to sekundowe sprawy, ale mnie denerwuja. Macie na to jakis sposob? 

Re: Telewizornia
Mam sposoba, wyłączyć telewizornię i problem z głowy. Lepszy teatr domowy, zawsze się coś dzieje i nie ma zakłóceń na łączach.
Ja lubię telewizje, ale od czasu do czasu lubię coś z klasyki czyli teatr. Wyjście do teatru raz na kwartał w ostatnim czasie stał się standardem do teatru komediowego w Warszawie. Kupić bilety można przez internet i iść prosto na spektakl.
-
- Raczkujący
Ja wolę o wiele bardziej teatr . Bywacie ? Jak nie to koniecznie musicie zawitać do teatru. Jest w czym wybierać.
Ja nie oglądam telewizji, czasem tylko obejrzę jakieś nagranie dostępne w internecie.
A co takiego dzisiaj w telewizorze ciekawego jest?
-
- Raczkujący
Niestety, ale w ogóle się na tym temacie nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc...
A ja za oglądaniem tv nie przepadam. Od czasu do czasu obejrzę jakiś serwis informacyjny i tyle. Zdecydowanie bardziej wolę wybrać się do teatru na jakąś śmieszną komedię. Grają takie np w Teatrze Komedia. Super aktorzy, ciekawy repertuar i moim zdaniem bardzo rozsądne ceny biletów. Świetna rozrywka dla każdego 

- teshea
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Panna
- Kontakt:
Może spróbuj zmienić ustawienie anteny. Dużo może dać wystawienie jej za okno.
Zawsze zastanawiałem się, dlaczego ptaki zostają w tym samym miejscu, skoro mogą latać po całym świecie. Potem zadałem to samo pytanie sobie. Harun Yahya
-
- Raczkujący
ktoś wyżej wspomniał o wyjściu do teatru i uważam, że to na prawdę dobry pomysł.
- Skyler White
- Milczek
- Kontakt:
Nie lepiej postawić na telewizję internetową? 

https://eurotexpoland.pl/ - taśmy transportujące i pasy napędowe.