meble sklepowe Kreo
meble sklepowe Kreo
Co sądzicie o meble sklepowe Kreo? Ja kilka razy już się przymierzałam do tego, żeby skorzystać z ich usług, bo jestem teraz w trakcie załatwiania jakoś swojego własnego sklepiku, ale średnio mi się to udaje. Mam nadzieje, że teraz będzie inaczej i że jakoś się z tego w koncu podniosę i spełnie swoje marzenia.
Re: meble sklepowe Kreo
Właśnie szukam mebli do salonu także chętnie przejrzę tą stronę. Moim zdaniem meble muszą być dobrej jakości, nie kupuję już w marketach budowlanych czy sklepach typu Jysk, bo meble za pół roku są do wymiany.
Jeżeli szukacie mebli do mieszkania, przejrzyjcie sobie asortyment Internoitaliano , oni mają duży wybór wysokiej jakości mebli włoskich do sypialni, salonu, jadalni, pokojów młodzieżowych, a także dodatków do domu. Moim zdaniem warto zainwestować w lepsze meble, bo dłużej posłużą.
Ja ostatnio przeglądam meble. Mają bardzo duży wybór i nie mogę się zdecydować, najbardziej interesują mnie krzesła ogrodowe bo w okresie zimowym mogą być w dobrych cenach. Sklep się dopiero otworzył i mają teraz bardzo dużo promocji i dostawe gratis dlatego warto korzystać z okazji 

niezle. zastanowie sie nad nimi
Ja nigdy wcześniej nie miałem z nimi styczności ale dzięki za polecenie
Na pewno sprawdzę ich ofertę i może wybiore coś dla siebie 

Ja również nigdy wcześniej nie miałem okazji słyszeć o tej firmie 

-
- Raczkujący
Ja bardzo lubię ich ofertę i chyba w końcu skuszę się na małe przemeblowanko