Praca za granicą
Re: Praca za granicą
Jeśli pracujesz za granicą legalnie to firma euro-punkt, pomoże Ci odzyskać zwrot podatku z zagranicy i jeszcze pomoże w zdobycia zasiłku rodzinnego. Bardzo polecam tę firmę. Mi ona bardzo pomogła.
W Polsce jest bardzo wiele możliwości zarobku. Jest to między innymi praca bez wychodzenia z domu. Słyszeliście o czymś takim? Jeśli nie to polecam zainteresować się taką kwestią jak make-cash - jak zarabiać w internecie. Uważam, że warto spróbować.
Ja już od kilku lat pracuję jako opiekunka osób starszych w Niemczech. Najważniejsze żebyś dobrze znała język-będzie ci się wtedy łatwiej porozumiewać z podopiecznym. Ja mam też kurs pierwszej pomocy-tak na wszelki wypadek żeby wiedzieć jak reagować "w razie WU".
Ja od kilku miesięcy pracuje jako opiekunka w Niemczech. Przekonałam się do tego po tym jak moja koleżanka chwaliła sobie współpracę z https://opiekunki.info/ Oczywiście komunikatywny język niemiecki do podstawa. Pozdrawiam 

-
- Milczek
- Znak zodiaku: Lew
Praca za granica to świetna opcja dla młodych ludzi. Własne pieniadze zawsze sie przydadzą i uczą dobrego zarządzania wlasnym budżetem. Moja siostra postanowiła sobie dorobic i wyjechac za granicę. Wysłała cv do agencji pracy, bardzo szybko dostała prace w branzy ogrodniczej i zarabia naprawde świetne pieniadze niedużym nakładem pracy. Jak dla mnie to dla niej świetna szkoła zycia i samodyscypliny.
Nie wszędzie się opłaca pracować. Trzeba brać pod uwagę koszty utrzymania tam na miejscu
praca za granicą jest ok, do wszystkiego mozna się przyzwyczaic
i nie oszukujmy się - zarobki są dużo lepsze niż w kraju. Ja akurat pracuje jako opiekun osob starszych i już od kilku miesięcy wyjeżdzam z agencją Dolce Vita. Konkurencyjne stawki, terminowe pensje, dodatkowe premie np przed świętami. czuje się bezpieczna i wiem, że moja praca jest bardzo pożyteczna.

gajaa to witaj w klubie,m ja też od kilku miesięcy współpracuję z ta agencją dolce vita. Dodam jeszcze od siebie, że praca jest w pełni legalna, na podstawie umowy. Pracodawca zapewnia transport na miejsce także pracownik nie musi sam tego ogarniać.
- Skyler White
- Milczek
- Kontakt:
Ja nie chciałabym pracować za granicą.
https://eurotexpoland.pl/ - taśmy transportujące i pasy napędowe.
-
- Raczkujący
Myślisz o pracy za granicą, ale obawiasz się, że Twój język nie jest zbyt komunikatywny? Sprawdź koniecznie oferty na stronie DAKO Job Center. Wśród ofert znajdziesz również takie, w który nie jest on wymagany, a w sprawach codziennych związanych z podjęciem pracy pomoże Ci nasz koordynator.
Sprawdzi wam się też agencja pośrednictwa pracy SEP Peeters. Jeśli szukacie pracy w Holandii to oni najlepiej tym się zajmą. Tu macie ich stronę: https://www.seppeeters.pl/ Kompleksowo działają, wszystkim sie zajmują - dokumentami, transportem i zakwaterowaniem na terenie Holandii. Brat korzystał z ich oferty i był bardzo zadowolony.
-
- Raczkujący
Sytuacja sprawiła, że pilnie potrzebujesz znaleźć pracę? W agencji pracy tymczasowej BERYL Job Center przez cały rok znajdziesz ciekawe oferty. BERYL oferuje obsługę w dziedzinie leasingu pracowniczego i zatrudnienia pracowników w wielu branżach na terenie Niemiec. Aktualne oferty i możliwość aplikowania znajdziesz tu: www.beryljobcenter.pl