Co myślicie o squashu?
Co myślicie o squashu?
Czy ktoś z was może miał okazję grać w squasha? Bo mój kolega chce mnie wyciągnąć ale sam nie wiem... jakoś sie w tym nie widzę, ale pasuje nam schudnąć kilka kg. Co polecacie?
Re: Co myślicie o squashu?
Squash to super gra, można się nieźle zabawić, a przy okazji spalić trochę kalorii.
Lubię czasem pograć w squasha ze znajomymi. Nie jestem mistrzem, ale na pewno bawimy się przy nim świetnie i można się nieźle spocić
Jak dla mnie squash to bardzo fajna gra przy której można się dużo napocić i zmęczyć. Sam gram raz w tygodniu w squasha, ale muszę jeździć do ościennego miasta żeby móc pograć.
-
- Raczkujący
Zawsze mnie ciekawił ten sport, ale w sumie nigdy nie miałam okazji go wypróbować i jestem ciekawa czy spodobałby mi się
Dzięki wielkie za interesujące porady w tym temacie. Myślę, że niewątpliwie przydadzą mi się 

(...) o ile parszywą egzystencję zaliczamy do kategorii życie.
Na schudnięcie jest on idealny.
-
- Raczkujący
Wygląda super, ale jeszcze nie miałam okazji w niego pograć.
Słyszałam wiele dobrego o tym sporcie - może w końcu się wybiorę i spróbuję zagrać 

Szczerze przyznam, że wolę bieganie. Fantastyczne dla mnie są takie leśne przebieżki, szczególnie że mam swoją ulubioną trasę. Oczywiście do takich treningów niezbędna jest dobra gatunkowo odzież, a szczególnie legginsy.
Wydaje mi się, że warto w tym temacie poszperać w necie. Z całą pewnością się coś znajdzie 

Ważniejszy od samego dzieła jest efekt, jaki ono wywołuje. Sztuka może umrzeć, obraz może ulec zniszczeniu. Istotne jest ziarno, które zostało zasiane.
Ja się na tym niestety nie znam. Raczej nie będę tutaj w stanie pomóc.
Tak długo opakowywałem się w milczenie, że trudno mi się rozpakować w słowach.
Nigdy w to nie grałam, ale zawsze chciałam spróbować. Może w końcu czas, aby się zapisać na zajęcia.
Już od wielu latach chodzi za mną to, żeby się zapisać. Dawno temu grałam wprawdzie w tenisa i pewnie niewiele z tych czasów pamiętam, poza tym, że to lubiłam, bo można było się konkretnie zmęczyć. Bardzo chciałabym spróbować, ale jakoś tak nigdy nie ma dobrej okazji... I może czas to w końcu zmienić
- Skyler White
- Milczek
- Kontakt:
Jak dla mnie to fajna gra, choć trochę to kosztuje, jeśli chce ktoś grać regularnie.
https://eurotexpoland.pl/ - taśmy transportujące i pasy napędowe.