Przyczyny nietrzymania moczu u kobiet
-
- Raczkujący
Przyczyny nietrzymania moczu u kobiet
Jest na stronie http://www.tena.pl/kobiety/centrum-info ... nia-moczu/ bardzo fajnie napisany tekst poradnikowy wyjaśniający wiele na temat nietrzymania moczu, oraz problemów z tym związanych. Dla mnie ta treść okazała się bardzo pomocna. Macie coś w tym krępującym temacie?
Re: Przyczyny nietrzymania moczu u kobiet
Naprawdę współczuje każdej kobiecie która ma problemy z nietrzymaniem moczu.To jest okropnie paskudne według mnie.
- Pawlewski9
- Raczkujący
Polecam w tej materii poszperać w sieci. Sądzę, że bez żadnego trudu uda się coś znaleźć 

Po raz pierwszy w jego życiu czas zaczął biec szybciej, niżby sobie tego życzył, ale tym razem nie mógł uciec w sen minionych lat. Karty zostały rozdane, ale tym
razem nie wiedział, w jakiej grze bierze udział.
razem nie wiedział, w jakiej grze bierze udział.
- hetisekae3
- Raczkujący
Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym obszarze tematycznym. Nie będę w stanie pomóc...
Czy Hitlera by oszczędzono, dgyby nie zabił się w tamtym bunkrze i dzień po podpisaniu kapitulacji stał się dobrym człowiekiem? Nie, podobnie jak nie powinno się wybaczać ojcom, którzy z życia swoich córek zrobili holocaust.
- hervuliga6q
- Raczkujący
Popytajcie w tej kwestii znajomych. Na pewno będą w stanie pomóc.
- ruggers09lp
- Raczkujący
Nie mam za bardzo doświadczenia w tym temacie... Dlatego też raczej nie będę w stanie pomóc...
Tych przyczyn może być bardzo dużo tak naprawdę. Chodź najlepszy w tym temacie na pewno będzie lekarz ginekolog.