zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
Re: zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
Teraz bardzo popularne są nieszablonowe konferencje
Ostatnio czytałam o konferencji Digital Marketing Revolution, podczas której powstanie prawdziwe Cyfrowe Miasto! To naprawdę ciekawa wiadomość i dobrze wiedzieć, że w Polsce rynek stale się rozwija i są nowe pomysły.

Na taka konferencję możecie liczyć w Hotelu Poniatowski. Hotel znajduje sie w bliskiej odległosci od Warszawy, zatem mozna jeszcze sie pokusić o zwiedzanie stolicy. Do wyboru sa u nich trzy sale konferencyjne, bardzo dobrze wyposazone w sprzet z mozliwością skorzystania z wi-fi. Skorzystajcie tez u nich z posiłków, nie są drogie, a bardzo smaczne.
Dzięki pięknym hostessom zyskasz na popularności, piekne kobiety będą reklamować twój produkt oraz zabawiać rozmową twoich gości w przerwie konferencji to bardzo dobry pomysł na interesujący szczegół.
Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym zakresie tematycznym... Nie będę w stanie pomóc...
Pamiętaj o materiałach na taką konferencję. Najtaniej i najszybciej zamówisz je w sieci. Rzuć okiem i wybierz te elementy, które u Ciebie się sprawdzą.
A może warto doradzić się znajomych w tej materii? Sądzę, że to może być bardzo dobre rozwiązanie.
W Polsce znajduje się wiele świetnych hoteli, które warto wziąć pod uwagę jeśli chodzi o organizację konferencji. Polecam rzucić okiem na różne hotele sieci Hotele AMW. Jest to polska sieć komfortowo urządzonych i świetnie zlokalizowanych hoteli. Warto im się bliżej przyjrzeć.
Myślę, że na konferencji na wysokim poziomie nie może zabraknąć nowoczesnych rozwiązań do prezentacji wizualnej. Mam tutaj na myśli systemy Digital Signage. Stanowią one rewelacyjne uzupełnienie prezentacji oraz zapewniają pełną interaktywność, która jest niezwykle atrakcyjna dla użytkowników urządzenia. Według mnie to niezwykle ciekawe rozwiązanie, na które warto zwrócić uwagę. 

-
- Milczek
Jeśli konferencje miałaby odbywać się w okolicach Wrocławia to najlepiej w dogodnej lokalizacji jaką jest centrum miasta.
-
- Raczkujący
Nasz szef jest naprawdę niesamowity. Każde spotkanie firmowe jest dla nas wyjątkowe. Ostatnio organizował je w Restauracji Akademia w Warszawie. Wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni atmosferą tego lokalu. Świetnie się bawiliśmy, nie zapominając oczywiście o sprawach formalnych, które trzeba było załatwić. Do tego dołożyła pozytywnych emocji miła obsługa oraz pyszności podane przez szefa kuchni.
ja dobrze wspominam konferencję w Rzeszowie w Hotelu imperium, mieliśmy wynajęty apartament własnie blue duplex z jacuzzi oraz salonem przystosowanym do spotkań biznesowych, oraz łóżko typu king - size. Wyposażenie pokoi bardzo komfortowe, wszystkie potrzebne rzeczy są - żelazko, suszarka, telewizor płaski. No jak dla mnie miejsce godne uwagi na tego typu imprezy
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Waga
zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
Mam tak jak helcen kiedyś TP SA, potem Netia, od grudnia znowu ...Orange.
Ostatnio w którymś wątku o tym pisaliśmy - ale nie mogę znaleźć. Może helcenowi się uda?
Ostatnio w którymś wątku o tym pisaliśmy - ale nie mogę znaleźć. Może helcenowi się uda?