zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt

Forum poświęcone wszystkim konferencjom poświęconym tematyce komputerowej. Opinie, sugestie oraz zaproszenia na konferencje znajdują się w tym dziale.
kfap
Milczek
Milczek
Znak zodiaku: Bliźnięta

Re: zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt

Post autor: kfap » 30 września 2018, 23:56

Teraz bardzo popularne są nieszablonowe konferencje :) Ostatnio czytałam o konferencji Digital Marketing Revolution, podczas której powstanie prawdziwe Cyfrowe Miasto! To naprawdę ciekawa wiadomość i dobrze wiedzieć, że w Polsce rynek stale się rozwija i są nowe pomysły.

Filozofia
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Lew

Post autor: Filozofia » 6 października 2018, 11:19

Na taka konferencję możecie liczyć w Hotelu Poniatowski. Hotel znajduje sie w bliskiej odległosci od Warszawy, zatem mozna jeszcze sie pokusić o zwiedzanie stolicy. Do wyboru sa u nich trzy sale konferencyjne, bardzo dobrze wyposazone w sprzet z mozliwością skorzystania z wi-fi. Skorzystajcie tez u nich z posiłków, nie są drogie, a bardzo smaczne.

lola35
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lola35 » 11 października 2018, 11:02

Dzięki pięknym hostessom zyskasz na popularności, piekne kobiety będą reklamować twój produkt oraz zabawiać rozmową twoich gości w przerwie konferencji to bardzo dobry pomysł na interesujący szczegół.

Awatar użytkownika
Szarak18
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Szarak18 » 12 października 2018, 18:07

Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym zakresie tematycznym... Nie będę w stanie pomóc...

izabela44
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: izabela44 » 22 października 2018, 11:30

Pamiętaj o materiałach na taką konferencję. Najtaniej i najszybciej zamówisz je w sieci. Rzuć okiem i wybierz te elementy, które u Ciebie się sprawdzą.

Awatar użytkownika
JezJerzy
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: JezJerzy » 24 października 2018, 16:43

A może warto doradzić się znajomych w tej materii? Sądzę, że to może być bardzo dobre rozwiązanie.

laguna
Bywalec
Bywalec

Post autor: laguna » 25 października 2018, 11:58

W Polsce znajduje się wiele świetnych hoteli, które warto wziąć pod uwagę jeśli chodzi o organizację konferencji. Polecam rzucić okiem na różne hotele sieci Hotele AMW. Jest to polska sieć komfortowo urządzonych i świetnie zlokalizowanych hoteli. Warto im się bliżej przyjrzeć.

Luizz474
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Luizz474 » 30 października 2018, 11:11

Myślę, że na konferencji na wysokim poziomie nie może zabraknąć nowoczesnych rozwiązań do prezentacji wizualnej. Mam tutaj na myśli systemy Digital Signage. Stanowią one rewelacyjne uzupełnienie prezentacji oraz zapewniają pełną interaktywność, która jest niezwykle atrakcyjna dla użytkowników urządzenia. Według mnie to niezwykle ciekawe rozwiązanie, na które warto zwrócić uwagę. ;)

Krystyna01
Milczek
Milczek

Post autor: Krystyna01 » 24 listopada 2018, 09:29

Jeśli konferencje miałaby odbywać się w okolicach Wrocławia to najlepiej w dogodnej lokalizacji jaką jest centrum miasta.

elabarbara
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: elabarbara » 12 grudnia 2018, 09:10

Nasz szef jest naprawdę niesamowity. Każde spotkanie firmowe jest dla nas wyjątkowe. Ostatnio organizował je w Restauracji Akademia w Warszawie. Wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni atmosferą tego lokalu. Świetnie się bawiliśmy, nie zapominając oczywiście o sprawach formalnych, które trzeba było załatwić. Do tego dołożyła pozytywnych emocji miła obsługa oraz pyszności podane przez szefa kuchni.

ania789
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ania789 » 22 lipca 2019, 17:49

ja dobrze wspominam konferencję w Rzeszowie w Hotelu imperium, mieliśmy wynajęty apartament własnie blue duplex z jacuzzi oraz salonem przystosowanym do spotkań biznesowych, oraz łóżko typu king - size. Wyposażenie pokoi bardzo komfortowe, wszystkie potrzebne rzeczy są - żelazko, suszarka, telewizor płaski. No jak dla mnie miejsce godne uwagi na tego typu imprezy

Wendymox
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Waga

zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt

Post autor: Wendymox » 9 października 2019, 05:48

Mam tak jak helcen kiedyś TP SA, potem Netia, od grudnia znowu ...Orange.
Ostatnio w którymś wątku o tym pisaliśmy - ale nie mogę znaleźć. Może helcenowi się uda?

ODPOWIEDZ