zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
- jurijgagarin
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Baran
- Kontakt:
zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
Czy znalazłyby się tu osoby chętne do organizacji konferencji? Chodzi mi na razie o przemyślenie paru spraw, porównania pomysłów/propozycji.
Cel: konferencja na wysokim poziomie na którą przyjdą zadeklarowane wcześniej osoby (typu eventy gigacon'u, od MS'u: MTS, TechEd).
Liczę na wsparcie osób prywatnych i firm.
Cel: konferencja na wysokim poziomie na którą przyjdą zadeklarowane wcześniej osoby (typu eventy gigacon'u, od MS'u: MTS, TechEd).
Liczę na wsparcie osób prywatnych i firm.
Pierwszy w kosmosie...
Re: zróbmy konferencję jakiej nie przeżył nikt
Pomyśłę i podrzucę jakieś pomysły póki co trudno jest mnie to sobie wyobrazić.
A poza tym, nie zwykłem brać udział, w samobójczych obrzędach ;p.
A poza tym, nie zwykłem brać udział, w samobójczych obrzędach ;p.
- jurijgagarin
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Baran
- Kontakt:
Co powiesz na miasto Łódź i wynajętą salę konferencyjną?
Nie liczymy wtedy na łaskawość żadnej uczelni, tylko np. na współpracę z firmami z którymi podpiszemy umowy (prelegenci, reklama), oraz częściowy zwrot kosztów z wejściówek na konferencję.
Nie liczymy wtedy na łaskawość żadnej uczelni, tylko np. na współpracę z firmami z którymi podpiszemy umowy (prelegenci, reklama), oraz częściowy zwrot kosztów z wejściówek na konferencję.
Pierwszy w kosmosie...
Prywarne conference room jest za male.
Są chętne, bo przecież to dla nich jest jakiś zarobek a jeśli to nie koliduje z zajęciami to chętnie się podzielą pustą aulą.
hmm a może warto przy okazji organizacji takiej profesjonalnej konferencji z użyciem najnowszych technologii, skorzystać z pomocy profesjonalnej firmy zajmującej się obsługą tego typu eventów? No chyba, że macie już doświadczenie w tej materii?
przy organziacji konferencji, ważne tez są także atrakcje dla gości, My na integracji mieliśmy zamiast drink baru mobilny bar kawowy! U mnie
ostatnio na był taki chyba perfect service. super sie sprawdził . Była kawa herbata koktajle, zapoznaj się dobrze z ich ofertą fajne rzeczy maja do wyboru.
ostatnio na był taki chyba perfect service. super sie sprawdził . Była kawa herbata koktajle, zapoznaj się dobrze z ich ofertą fajne rzeczy maja do wyboru.
W poszukiwaniu idealnego obiektu na konferencję ja polecam czterogwiazdkowy hotel w Jastkowie. To 1350 mkw powierzchni, oczywiście klimatyzowanej i przygotowanej do organizacji wydarzeń biznesowych (może się tu zmieścić nawet 600 osób!). Hotel ma też dla gości świetną restaurację, lobby bar, klub hotelowy, strefę SPA, luksusowe pokoje. Według mnie to idealne miejsce!
Jak wypasiona konferencja to tylko w luksusowym hotelu Groman, tam macie pewność,ze możliwości nie braknie. Ogromny wybór sal na konferencję i wielki parking, darmowy dla klientów, to już jest coś, co mnie przekonało na samym początku. Dodatkowo sale są klimatyzowane, więc niestraszna nam żadna pogoda. pokoje duze, piękne okrągłe łózka i super wanny z hydromasażem. po konferencji zrobiliśmy sobie grilla, a kto chciał to poszedł sobie do drink baru na drinka. Totalny luz i pełen profesjonalizm. Ogromne możliwości.
Ja bardzo miło wspominam konferencję w Rzeszowie, niepowtarzalna atmosfera, wspaniali ludzie. Wydaje mi się, że to wszystko zależy od ekipy, od tego jak prowadzona jest konferencja.
Myślę, że do tytułu idealnie będą pasować konferencje nad morzem!
Miałam przyjemność uczestniczyć w takim evencie biznesowym. W panelu były konferencje, prelekcje itp., ich zaplecze konferencyjne świetnie się sprawdziło, a w czasie wolnym mogliśmy korzystać z atrakcji, jakie oferuje ośrodek. Super sprawa!

Teraz bardzo popularne są nieszablonowe konferencje
Ostatnio czytałam o konferencji Digital Marketing Revolution, podczas której powstanie prawdziwe Cyfrowe Miasto! To naprawdę ciekawa wiadomość i dobrze wiedzieć, że w Polsce rynek stale się rozwija i są nowe pomysły.

Na taka konferencję możecie liczyć w Hotelu Poniatowski. Hotel znajduje sie w bliskiej odległosci od Warszawy, zatem mozna jeszcze sie pokusić o zwiedzanie stolicy. Do wyboru sa u nich trzy sale konferencyjne, bardzo dobrze wyposazone w sprzet z mozliwością skorzystania z wi-fi. Skorzystajcie tez u nich z posiłków, nie są drogie, a bardzo smaczne.