Odzyskiwanie danych z dysku zewnętrznego

Dział poświęcony systemom z rodziny Microsoft Windows. Jeśli system znowu Ci się zawiesił, albo masz z nim większe problemy, daj znam znać. Pomożemy Ci go zrestartować.
Awatar użytkownika
Merry
Doradzacz
Doradzacz
Znak zodiaku: Bliźnięta
Kontakt:

Odzyskiwanie danych z dysku zewnętrznego

Post autor: Merry » 21 maja 2014, 21:13

Mam taki problem,

chciałabym odzyskać dane z dysku zewnętrznego 1,5 TB
ściągnęłam sobie program Strong Recovery co pokazuje mi ścieżkę, że są tam pliki,
jednakże idąc z instrukcją tego programu o ile dobrze zrozumiałam, trzeba podać ścieżkę zapisu, a ja nie posiadam tyle miejsca na dysku by to zgrać a chciałabym te pliki odzyskać:(

I zastanawiam się bo nie chcę namieszać, zapis i odzyskiwanie miałabym te operacje robić na tym 1,5TB dysku?

Czy może polecacie jakiś inny program, który przywróci mi wszystkie pliki?

Będę wdzięczna za każde dobre słowo i radę ;)

varnald
Raczkujący
Raczkujący

Re: Odzyskiwanie danych z dysku zewnętrznego

Post autor: varnald » 15 lutego 2016, 08:56

Lepiej oddaj to specjalistom np. obsługa informatyczna poznań kompleksowo. Takim darmowym programem to raczej sobie więcej szkód narobisz.

manda
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: manda » 29 stycznia 2022, 10:03

Owszem, obsługa informatyczna firmy jest na wagę złota, o ile powierzymy tego typu zadania profesjonalistom w swoim fachu. Ja od niedawna wspólpracuję z Enicom i jestem bardzo zadowolona. Przykładają się do powierzonych im zadań.

sylwia4012
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Panna

Post autor: sylwia4012 » 28 maja 2022, 21:17

Audyt informatyczny masz w ofercie https://www.virtline.com/bezpieczenstwo-it/audyt-informatyczny/ - młoda, dynamicznie rozwijająca się firma która stawia na jakośc usług i bezpieczeństwo.

ODPOWIEDZ