Teraz Skype ma problem

Dział poświęcony systemom z rodziny Microsoft Windows. Jeśli system znowu Ci się zawiesił, albo masz z nim większe problemy, daj znam znać. Pomożemy Ci go zrestartować.
Awatar użytkownika
paszczak000
Administrator
Administrator
Posty: 9147
Rejestracja: 27 lutego 2004, 23:35
Znak zodiaku: Panna
Skype: paszczak000
Nasza Klasa: 162689
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Teraz Skype ma problem

Post autor: paszczak000 » 9 października 2012, 09:25

O takie coś się pokazało.... :|

Spotkał się już ktoś z tym, czy to ja mam farta?
"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion

Kashue

Re: Teraz Skype ma problem

Post autor: Kashue » 9 października 2012, 18:41

Masz farta :)
Chyba, że klątwa "7" dalej nad Tobą wisi :)

Awatar użytkownika
paszczak000
Administrator
Administrator
Posty: 9147
Rejestracja: 27 lutego 2004, 23:35
Znak zodiaku: Panna
Skype: paszczak000
Nasza Klasa: 162689
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Teraz Skype ma problem

Post autor: paszczak000 » 15 października 2012, 09:14

Ja tak mam. Przeszło mu. Nie było update. Od tak zachorował i już po.
"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion

Awatar użytkownika
paszczak000
Administrator
Administrator
Posty: 9147
Rejestracja: 27 lutego 2004, 23:35
Znak zodiaku: Panna
Skype: paszczak000
Nasza Klasa: 162689
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Teraz Skype ma problem

Post autor: paszczak000 » 1 listopada 2012, 06:59

Linux będzie dziś pewnie instalowany ;-)
"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion

dominik44sed
Raczkujący
Raczkujący
Posty: 1
Rejestracja: 27 lipca 2018, 21:36

Re: Teraz Skype ma problem

Post autor: dominik44sed » 27 lipca 2018, 21:41

Miałem zainstalowanego skype na wszystkich systemach operacyjnych i nigdy nie miałem problemu.Może coś z komputerem jest nie tak.

_________________________________________________
crm1.com.pl

Awatar użytkownika
Patryl1980
Raczkujący
Raczkujący
Posty: 4
Rejestracja: 27 sierpnia 2018, 18:14

Re: Teraz Skype ma problem

Post autor: Patryl1980 » 28 sierpnia 2018, 17:54

Nie mam za bardzo doświadczenia w tej materii. Dlatego też ciężko będzie mi coś sensownie doradzić.
Głupich nie sieją, sami się rodzą

ODPOWIEDZ