Konkurs z SzafąPrezentów!
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Ryby
- Kontakt:
Re: Konkurs z SzafąPrezentów!
Kubek nr 3.
Kolorystycznie będzie pasował do mojej czekoladowej opalenizny (zbliża sie 2-tygodniowy wyjazd..)
Po zasłużonym urlopie nie ma nic lepszego jak napić się gorącej kawy z cynamonem i kardamonem dokładnie z takiego oto kubeczka.
Kolorystycznie będzie pasował do mojej czekoladowej opalenizny (zbliża sie 2-tygodniowy wyjazd..)
Po zasłużonym urlopie nie ma nic lepszego jak napić się gorącej kawy z cynamonem i kardamonem dokładnie z takiego oto kubeczka.
Z Kubusiem Puchatkiem jest najfajniejszy:)Taki sweet i ten kształt=)W sam raz dla chrześniaka:)
- Whiltierna
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Rak
Także spodobał mi się kubek z Kubusiem, gdyż... zostanę niedługo matką i wszystko, co dziecięce mnie rozczula i przypomina o małej istotce wewnątrz mnie.
Hey you, don't tell me there's no hope at all.
Together we stand, divided we fall.
Together we stand, divided we fall.
Filiżankę. Dlaczego ?
Bo ja dużo nie piję. A moja Mama uwielbia filiżanki.
Bo ja dużo nie piję. A moja Mama uwielbia filiżanki.

- chohol
- Przyjaciel
- Kontakt:
Filiżaneczki są bardzo fajne 
Ps. Będą świetnie wyglądały na imprezie w remizie

Ps. Będą świetnie wyglądały na imprezie w remizie

- diabeleekk18
- Raczkujący
2 x Kubek Sunshine Pooh - KUBUŚ PUCHATEK
Mmm od małego jestem wielką fanką kubusia puchatka.. Zawsze go lubiłam zbierałam wszystko co miało namalowane jego postać (czyt. kubusia) lub jego przyjaciół
Karteczki, okładki z zeszytów piórniki, długopisy...
Taka mania na kubusia puchatka.. A pić herbatke z takiego kubaska to czysta przyjemność
Ahh te marzenia 
Mmm od małego jestem wielką fanką kubusia puchatka.. Zawsze go lubiłam zbierałam wszystko co miało namalowane jego postać (czyt. kubusia) lub jego przyjaciół

Karteczki, okładki z zeszytów piórniki, długopisy...

Nigdy nic nie wygrałam, ale próbuję bo kiedyś w końcu los będzie łaskawy
Choć mówią, że nadzieja matką głupich lepiej mieć nadzieję niż na nic w życiu nie czekać i z niczego się nie cieszyć, choćby przez chwilę, bo to właśnie przejaw głupoty.
Do rzeczy
Reflektowałabym na tą piękną, wielką filiżankę.
Kawy nie pijam, papierosów nie palę, innych złych nałogów nie posiadam - o ile jakikolwiek nałóg może być dobry
- jednak smakiem herbatki się rozkoszuję.
Mając taką filiżanę - w końcu przestanę marudzić, że tak szybko dno w kubku się pojawia

Choć mówią, że nadzieja matką głupich lepiej mieć nadzieję niż na nic w życiu nie czekać i z niczego się nie cieszyć, choćby przez chwilę, bo to właśnie przejaw głupoty.
Do rzeczy

Reflektowałabym na tą piękną, wielką filiżankę.
Kawy nie pijam, papierosów nie palę, innych złych nałogów nie posiadam - o ile jakikolwiek nałóg może być dobry

Mając taką filiżanę - w końcu przestanę marudzić, że tak szybko dno w kubku się pojawia

Re: Konkurs z SzafąPrezentów! 2 x Kubek Sunshine Pooh - KU
Kubków nigdy dość

taki Puchatkowy kubek byłby świetnym prezentem dla małego siostrzeńca 

- Olbi
- Przyjaciel
- Znak zodiaku: Waga
- Kontakt:
Wziąłbym wszystkie, bo lubię kolekcjonować unikalne produkty marki Kubek, ale przystoi tylko jedno w tym konkursie 
Mój wybór padł na filiżanka ze spodkiem, ponieważ mógłbym ją potem przyozdobić np. w logo forum i mieć całkiem unikalną.

Mój wybór padł na filiżanka ze spodkiem, ponieważ mógłbym ją potem przyozdobić np. w logo forum i mieć całkiem unikalną.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Lew
Najbardziej podoba mi się Kubek Sunshine Pooh - KUBUŚ PUCHATEK
Dlaczego? Bo jak w każdym z nas jest we mnie trochę dziecka. I odczuwam niesamowity sentyment do dzieciństwa, do tego jak beztrosko się wtedy żyło. Myślę że patrząc na ten kubek łatwiej byłoby przynajmniej na chwilę, oderwać się od całej tej bieganiny i wrócić, choćby tylko wspomnieniami do czasów kiedy byłam wielką fanką Kubusia Puchatka.
Dlaczego? Bo jak w każdym z nas jest we mnie trochę dziecka. I odczuwam niesamowity sentyment do dzieciństwa, do tego jak beztrosko się wtedy żyło. Myślę że patrząc na ten kubek łatwiej byłoby przynajmniej na chwilę, oderwać się od całej tej bieganiny i wrócić, choćby tylko wspomnieniami do czasów kiedy byłam wielką fanką Kubusia Puchatka.
- Tomek
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Waga
- Kontakt:
5 x Duża filiżanka ze spodkiem - Paula
maaciek_
kolorowa kredka
BluesM
chohol
Agucha
2 x Kubek Sunshine Pooh - KUBUŚ PUCHATEK
diabeleekk18
Whiltierna
1 x Girlanda kubek - Żółty
simplydeep
Gratulacje!
Donec eris sospes, multos numerabis amicos, tempora si fuernit nubila solus eris
Autor: Owidiusz, Tristia, I, 9, 5?6.
Autor: Owidiusz, Tristia, I, 9, 5?6.
- kolorowa_kredka
- Moderator
- Znak zodiaku: Wodnik

Czyż nie rozumiesz tych wymiarów, w których kontemplacja zwiędłej trawki na stokach Gubałówki zastąpi ci auto na Riwierze.
- St. I. Witkiewicz, Listy do żony, t.1.
- St. I. Witkiewicz, Listy do żony, t.1.
- diabeleekk18
- Raczkujący
Ło ja
superanckooooooooooooooooo :*