jezyk angielski gdzie?
jezyk angielski gdzie?
hej, gdzie polecacie jakis kurs z angielskiegoo? najlepiej online? widzialam w necie cos o TUTLO, znacie? polecacie?
Re: jezyk angielski gdzie?
Ja odbywam taki kurs online właśnie w tutlo;) Jak na razie jestem po kilku lekcjach ale bardzo mi się one podobają! Dużo z nich wynoszę, najbardziej zależało mi na ćwiczeniu rozmów a tutaj mam taką możliwość bo lekcje są zawsze z lektorem na żywo. Dodatkowy plus za to, że lekcje odbywam o której godzinie mi pasuje, bez konieczności wcześniejszego umawiania się. No i zawsze na próbę możesz odbyć taką lekcję próbną, żeby zobaczyć jak to działa.
W moim przypadku lepiej sprawdził się kurs stacjonarny
Zapisałem się na zajęcia w Szkole Języków Obcych ACE w Zabrzu i po kilku miesiącach nauki widzę ogromną poprawę. Dla mnie to o wiele lepsze rozwiązanie niż kurs online - grupa zdecydowanie motywuje mnie do nauki i znacznie lepiej przyswaja mi się materiał w takich warunkach.

też mi się wydaje że stacjonarne mają najwęcej sensu. Moja młodsza siostra tegoroczna maturzystka chodziła na kurs do profilingua. Bardzo była zadowolona z niego, sama widżę jaki postęp zrobiła ze swoim angielskim. Wymowa świetna, złapała fajny akcent i co najważniejze nie boi się mówić
Języka angielskiego można się również uczyć za pośrednictwem platformy Tutlo. Umożliwia naukę z pomocą profesjonalnych lektorów. Korzystając z niej uczymy się języka w taki sposób, w jaki uczą się go dzieci swojego ojczystego kraju. Moim zdaniem warto z niej skorzystać, tym bardziej, że pierwsza lekcja jest w pełni za darmo.
Ja też się uczę z tutlo i bardzo sobie chwalę. Nie muszę tracić czasu na dojazdy a każdą lekcję mam z native speakerem a to ogromnie dużo daje;)
Moim zdaniem fajne kursy online są w szkole Berlitz 

Też od niedawna uczę się w tutlo. Fajne struktura lekcji (20 minutowa), co pozwala na zachowanie pełnej koncentracji i chęci a więc i choć czasu może nie za wiele to na prawdę można się wiele nauczyć;)
Faktycznie mają fajną ofertę. Wszystko dostosowane pod klienta tak, aby każdy kto tylko chce się uczyć mógł to robić w dogodnym dla siebie czasie;)
I ja się mogę podpisać pod tutlo. Taka nauka zdecydowanie mi odpowiada i mogę z tego kursu wyciągnąć wiele dla siebie.