Odszkodowanie
Odszkodowanie
Witam
Czy nalezy mi się odszkodowanie od sprawcy wypadku w którym zginęła moja rodzina?
Jak mam się do tego zabrać może powinnam poprosić o wsparcie taką kancelarię, co sądzicie o tym pomyśle?
Czy nalezy mi się odszkodowanie od sprawcy wypadku w którym zginęła moja rodzina?
Jak mam się do tego zabrać może powinnam poprosić o wsparcie taką kancelarię, co sądzicie o tym pomyśle?
-
- Raczkujący
Re: Odszkodowanie
A za co masz dostać niby odszkodowanie?
Strasznie współczuje
Oczywiście, że należy Ci się odszkodowanie lub zadośćuczynienie ? Dlaczego ? Właśnie dlatego, że straciłaś w wypadku najbliższe Ci osoby. Pomoc prawnika na pewno nie zaszkodzi ale moim zdaniem lepiej jest zgłosić się do firmy, która wszystkim się za Ciebie zajmie i nie będziesz musiała się tym martwić.

czy prawnicy zajmują się takimi odszkodowaniami? czy muszę iść do kogoś innego?
Oczywiście, że należy Ci się odszkodowanie. Wiadomo, że nie masz teraz głowy do załatwiania tych wszystkich formalności ale na szczęście są na rynku firmy, które pomagają w takich sytuacjach. Zerknij sobie na ofertę Auxilii. Profesjonalnie podchodzą do sprawy a przy tym są taktowni i przede wszystkim skuteczni. Nie musisz martwić się o żadne koszta bo rozliczasz się z nimi na zasadzie sucess fee ( po wygraniu sprawy ).
czy w takim wypadku ciężko bedzie uzyskać odszkodowanie?
Na pewnie nie odpuszczałabym sprawy i tak jak Krystek wcześniej wspomniał zgłosiłabym się do firmy, która na co dzień pomaga poszkodowany w tego typu sprawach. Moja bliska koleżanka korzystała np z pomocy firmy odszkodowania123 i z tego co wiem to bardzo sobie tą współpracę chwaliła. Zerknij sobie na ich stronkę, znajdziesz tu sporo cennych informacji. Na pewno warto zadzwonić i dopytać o szczegóły 

-
- Raczkujący
Warto przy takiej sprawy skorzystać z pomocy prawnika 

Najlepiej udać się do ubezpieczyciela i się u źródeł tego dowiedzieć 

W takich tematach najlepiej udać się do bardzo dobrego prawnika który specjalizuje się w tej tematyce.Sam pan nie da rady na pewno.