Deweloper
Re: Deweloper
Biorę pod uwagę na razie tylko jednego dewelopera bo u niego pasują mi ceny i oferta mieszkań, poza tym można u Atala też kupić mieszkanie z wykończeniem pod klucz a na tym mi najbardziej zależy
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Bliźnięta
Słyszeliscie o ich inwestycji w ząbkach?KarolekQra pisze: ↑28 września 2018, 08:00To akurat jest nie lada wyzwanie, bo naprawdę można się przejechać z opowiadań, jakie czasem słyszałem. My wybraliśmy mieszkanie od polnord i jesteśmy zadowoleni, wątpliwości było sporo, czy na pewno chcemy się pisać na umowy deweloperskie, ale przekonala nas kameralność tej inwestycji w olsztynie
-
- Raczkujący
Kupiliśmy na osiedlu neptun mieszkanie jakiś czas temu ale dopiero w tym etapie który powstaje. Wpadl nam w oko ten zrealizowany, najlepsza wizytowka
My też kupiliśmy mieszkanie w bardzo dogodnej lokalizacji - na Bemowie.
Dobry deweloper to najlepsze rozwiązanie, bo zna się na rzeczy i na pewno stworzy inteligentny dom
Ja mieszkanie kupowałam od Dewelopera we Wrocławiu i powiem Wam, że jest naprawdę idealne. Materiały użyte do wykonania mieszkania były naprawdę wysokiej jakości i to widać 

Jeśli szuka się mieszkania, to z doświadczenia wiem, że na własną rękę to proste nie jest. Trzeba się na tym znać, dlatego my jak ostatecznie wybraliśmy dewelopera w Warszawie to poprosiliśmy przedstawicieli per modum, firmy która zarządza naszą wspólnotą, o sprawdzenie czy stan mieszkania jest zgodny z umową
-
- Raczkujący
Ja wolę kupić mieszkanie z rąk osoby prywatnej.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Rak
A może sprawdzicie oferty Wiśniewscy Investment https://www.wisniewscy.biz.pl/ ? Budują w Wołominie i Ząbkach pod Warszawą. Osiedla nowoczesne, doinwestowane, w dobrych lokalizacjach i o wiele taniej niż w Warszawie.