Technologia bezprzewodowa w naturze
- Olbi
- Przyjaciel
- Znak zodiaku: Waga
- Kontakt:
Technologia bezprzewodowa w naturze
Zwierzeta to maja dobrze 

- paszczak000
- Administrator
- Znak zodiaku: Panna
- Nasza Klasa: 162689
- Kontakt:
Re: Technologia bezprzewodowa w naturze
Kolibry to potrafią od dawna 

"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
Przecież to są papugi. Musiałam specjalnie okulary założyć, żeby szczegóły uchwycić. Debatują jak na sali rozpraw. Czyżby to był jakiś ostateczny sąd?
Biznes kobiety
Ostatnio widziałam bardzo ciekawe okulary EKO z drewna.
Muszę przyznać, że wygląda to mądrze, ale czy takie okulary lub zegarek z drewna jest trwały?
Muszę przyznać, że wygląda to mądrze, ale czy takie okulary lub zegarek z drewna jest trwały?
super sprawa i bardzo ci kibicuję! sporo jest takich firma i każda z nich może zrobić coś dobrego dla środowiska przy okazji robienia biznesu. Super na tym to powinni polegać! według mnie fajną opcją tj u ekologistyka jest jeszcze edukowanie swoich klientów w ramach swojej działalności to bardzo fajny sposób na przyciągnięcie nowych klientów.
Nie wiem o co chodzi.
Mega! Naprawdę jestem pod wrażeniem i trzymam mocno kciuki! Ja stawiam jednak na kable, bo potrzebuję stabilnego łącza do streamowania - ale liczę mocno, że technologia radiowa za jakiś czas będzie bezkonkurencyjna i poradzi sobie z każdym przeciwnikiem! Sam nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć internetu na urządzeniach mobilnych, to byłby jakiś dramat. Na szczęście żyjemy w dobrych czasach 

Czy jakiś post został usunięty? Jeżeli pierwszym postem jest kolibry potrafią to od dawna, to już nie bardzo rozumiem całej tej rozmowy w tym temacie :/
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.