Nowe, większe mieszkanie

Jeśli chcesz coś kupić lub otrzymać za darmo umieść o tym informację w tym dziale. Za treść ogłoszeni nie odpowiada obsługa forum.
Ircia77
Raczkujący
Raczkujący

Re: Nowe, większe mieszkanie

Post autor: Ircia77 » 24 listopada 2018, 16:33

Wybierając dla siebie miejsce zamieszkania warto rozważyć dokładnie, gdzie faktycznie warto byłoby zamieszkać.

mela3
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: mela3 » 3 grudnia 2018, 11:21

Teraz czas na coś co jest najprzyjemniejsze :)
Polecam wam bloga jak i sklep dekohaus, to świetna strona, która jest mocno inspirująca, może jak nie macie czasu, albo myśli czym urządzić swoje pokoje, to może jednak taka strona wam pomoże?

gofrzyca
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gofrzyca » 3 grudnia 2018, 15:58

Ja polecam Kraków. Mi udało się już wybrać lokum dla siebie przy pomocy naprawdę przemiłej i otwartej obsługi klienta. Dużym plusem jest możliwość wyboru metrażu pod osobiste preferencje. Ja zdecydowałam się też na zakup miejsca w garażu. Otoczenie jest spokojne i przyjazne - idealna lokalizacja dla rodzin z dziećmi ;)

yuremp
Milczek
Milczek

Post autor: yuremp » 4 grudnia 2018, 17:35

Najlepiej jeżeli poszukasz czegoś u dewelopera. Będziesz mogła urządzić wnętrze tak żeby spełniało wszystkie twoje potrzeby i oczekiwania, to świetne rozwiązanie ;)

kfap
Milczek
Milczek
Znak zodiaku: Bliźnięta

Post autor: kfap » 4 grudnia 2018, 18:45

Też od dawna marzyło mi się nowe, większe mieszkanie... I wtedy weszłam na stronę dewelopera, który ma teraz świetną inwestycję. Nazywa się ona osiedle scandi! I to właśnie tam postanowiłam kupić mieszkanie, które tak naprawdę jest sporym apartamentem. Deweloper naprawdę przyłożył się do tego projektu :)

electron
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: electron » 24 grudnia 2018, 12:37

Jeśli interesuje Cię zamiana albo sprzedaż i zakup nowego większego mieszkania to na pewno pomoże Ci pani Joanna z biura nieruchomości Lebiedź Przy lekkiej 3 , ona doskonale zna warszawskich rynek nieruchomości bo pracuje tu od wielu lat

iga22
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: iga22 » 26 grudnia 2018, 10:58

Bardzo ładne, ustawne mieszkania będą na osiedlu Nowa Grochowska które teraz powstaje na Pradze Południe, tam zajrzyjcie jak chcecie mieszkać wygodnie i w fajnym miejscu

berya
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: berya » 28 grudnia 2018, 13:33

W Krakowie są bardzo fajne mieszkania w fajnych cenach. Ostatnio przy okazji przeglądania ofert, zacząłem się zastanawiać również czy nie sprzedać swojego mieszkania i przenieść się na większe. Za kilka miesięcy w mojej rodzinie pojawi się jeszcze moja córeczka także sądzę, że 49m2 będzie za mało dla nas wszystkich. Obawiam się tylko formalności jak zwykle... jak to jest u Was? Chętnie się przeprowadzacie?

kabix179
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kabix179 » 28 grudnia 2018, 20:31

Polecam Wam zajrzeć na developer Warszawa. TO sprawdzony podmiot, który pomoże Wam odnaleźć wymarzone mieszkanie. W tym biznesie trzeba stawiać tylko na sprawdzonych graczy z doświadczeniem. dor.pl

szuwarek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: szuwarek » 2 lutego 2019, 14:51

Najlepiej skontaktować się z Lokum Invest z Krakowa. Sama czekam na lokum od nich i muszę przyznać, że tak uczciwej firmy jeszcze nie spotkałam. Deweloper, z którym wcześniej zamierzałam podpisać umowę, po prostu chciał mnie oszukać. Dopiero gdy kilku znajomych skorzystało właśnie z usług tej firmy, to się przekonałam. Dobrze trafili i ja też jestem zadowolona, bo będę się niedługo przeprowadzać z rodzinką do Trojanowic :)

biznak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: biznak » 19 lutego 2019, 20:34

Urządzanie mieszkania to już właśnie fajna rozrywka. Można popatrzeć na dywany. W każdym kolorze praktycznie dostaniemy taki dywan. I też nowoczesne dywany to ciekawy element wystroju. Nie jest tak pusto i chłodno od podłogi.

WrednaBaba
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: WrednaBaba » 17 marca 2019, 11:06

Jak szukacie nowego, większego mieszkania to zobaczcie tu vantage-sa.pl. Można skorzystac z formularza kontaktowego, przedstawić swoje wymagania. Doradca w ciągu 48 godz. przygotuje dla was ofertę. A wybór jest duży. Ja mam sprawdzić mieszkania w Wrocławiu.

michal2468
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: michal2468 » 29 kwietnia 2019, 18:15

Jezeli szukacie mieszkania dla siebie, to osobiście polecam Wam https://riverfront.pl/nowe-mieszkania-od-dewelopera-gdansk/ .

trefnoknus
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: trefnoknus » 21 maja 2019, 10:05

Oj w Krakowie jest sporo fajnych mieszkań, szczególnie tych nowych, znajdujących się na nowoczesnych osiedlach, w nowoczesnym budownictwie. Mam mieszkanie 2-pokojowe, ale ostatnio stwierdziliśmy z mężem, że czas zainwestować w nieco większe, szczególnie, że rodzina nam się powiększy, więc fajnie, jakby każde dziecko miało swój własny kąt. Zdecydowaliśmy się kupić mieszkanie na osiedlu, pasuje nam lokalizacja, wszędzie mamy blisko (i do pracy i do przedszkola), do tego kino i park wodny. A do tego, ja nie mam prawo jazdy, więc lokalizacja fajna, bo mpk wszędzie dojadę ;)

Hućkowski
Milczek
Milczek

Post autor: Hućkowski » 11 czerwca 2019, 17:44

Fajnym pomysłem na dodatki do domu, mogą okazać się takie aranżacje sztucznych kwiatów. Wydaje mi się, ze w każdym pomieszczeniu powinny znajdować się jakiś roślinki.

ODPOWIEDZ