prezent urodzinowy
-
- Raczkujący
Re: prezent urodzinowy
Ja lubię praktyczne prezenty, A ponieważ wiem, że siostra marzy o butach typu wokery, postanowiłam ich poszukać. Siostra na pewno będzie zadowolona.
Jeżeli nie wiesz co kupić, to postaw na co praktycznego jak np. kosmetyczka. To bezpieczne rozwiązanie, bo prezent z pewnością się przyda
Dodatkowo jak wybierzesz ładną kosmetyczkę, to się też spodoba.

Warto sprawdzić co znajomy pije.
Wszytko zależy od zainteresowania. Warto czasem kupić prezent związany z zamiłowaniem do czegoś.
Jeśli miałbym kupować alkohol na prezent to postawiłbym na whisky albo na koniak
-
- Milczek
jesli jest to prezent urodzinowy dla mezczyzny to moze cos motoryzacyjnego? Np taka torba na kosmetyki samochodowe, jest nie tylko pojemna ale bardzo praktyczna. Na pewno kazdy facet ucieszy sie z takiego prezentu 

Fajną opcją jest program do projektowania mebli ze strony kdmax.pl, ponieważ jest to dość niecodzienny prezent
Oryginalnym prezentem będzie na próbę napój kava kava fajna sprawa polecam. Jest to napój on podobnym działaniu do alko ale zdrowy.
Jeżeli nie wiadomo co kupić na prezent urodzinowy to ja przeważnie w takim wypadku kupuję alkohol dobrej jakości. jakiś czas temu też szwagrowi na 30 urodziny kupiłam alkohol bardzo ekskluzywny polecany przez większość osób.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Ryby
- Kontakt:
prezent urodzinowy
Witam płeć piękną. Odniose się do słów: na prezent
Zupełnie niedawno na ulicy mojego Koziego Grodu spotkałem daaawno niewidzianą koleżankę, zaproponowałem kawę w celu pogadania jak to drzewiej bywało, na co Ona powiedziała, ze nawet i owszem, ale wstąpimy najpierw do sklepu z bielizną pościelową. Po wejściu do tegoż, poprosiła sprzedawczynię o komplet pościeli, na co pani sprzedawczyni zapytała: Na kołdrę, czy na pierzynę?. Moja szanowna koleżanka bez namysłu wykrzyknęła: Nie Na prezent
Zupełnie niedawno na ulicy mojego Koziego Grodu spotkałem daaawno niewidzianą koleżankę, zaproponowałem kawę w celu pogadania jak to drzewiej bywało, na co Ona powiedziała, ze nawet i owszem, ale wstąpimy najpierw do sklepu z bielizną pościelową. Po wejściu do tegoż, poprosiła sprzedawczynię o komplet pościeli, na co pani sprzedawczyni zapytała: Na kołdrę, czy na pierzynę?. Moja szanowna koleżanka bez namysłu wykrzyknęła: Nie Na prezent
Prezenty z serii śmiesznych gadżetów jak koszulki, kubki, fartuchy z zabawnymi napisami znajdziecie w https://all4youonline.pl/ Ja kupiłam tam przyjacielowi deskę kuchenną z napisem "Danger! Man cooking". Bardzo mu się podobała. Sklep działa online a towar wysyłają szybko.