Fryzjer
Re: Fryzjer
Też myślę o wizycie u fryzjera, ale nie wiem na jakie cięcie się zdecydować. I właśnie nie wiem, czy nie lepiej będzie jeśli tylko kupię perukę w sklepie? Widziałam ich peruki na żywo i wyglądają jak naturalne.
A czy u Waszych fryzjerów również można kupić jakieś profesjonalne kosmetyki, na przykład fryzjerskie lakiery do włosów? Szukam salonów fryzjerskich, najlepiej z Poznania, w których sprzedawali by takie kosmetyki najlepiej po jakiś atrakcyjnych cenach. Jakie salony moglibyście polecić? Gdzie zazwyczaj Wy robicie tego typu zakupy? Używacie tak ogólnie takich profesjonalnych kosmetyków?
Jeśli chodzi o stylizację to fryzjer nie wystarczy. Dbać o włosy trzeba na co dzień dlatego ze swojej strony polecam zajrzeć na wyczesani.com. Znajdziecie tam profesjonalne kosmetyki do stylizacji, które według mnie są naprawdę dużo lepsze od zwykłych, standardowych dostępnych w sklepach. Mam nadzieję, że będzie to dla Was pomocny wpis i skorzystacie na nim 

Jeżeli będziesz również chciała otworzyć swój własny salon bądź odnowić stary to polecam zwrócić uwagę na finefactory, sklep w którym będziesz mogła kupić wyposażenie w przystępnej cenie i do tego najwyższej jakości aby stworzyć rzeczywiście w pełni fachowy zakład.
salony fryzjerskie Figaro w Warszawie- sa swietni, to co robia z wlosami jest po prostu genialne, korzystam z ich uslug juz dosc dlugo i za kazdym razem nie moge wyjsc z podziwu
Znalazł ktoś jakieś informację na ten temat? Również mnie to bardzo ciekawi.
Kiedy poznaje się ludzi, wtedy i świat, na którym żyją, staje się bardziej zrozumiały.
W Warszawie świetna jest Magia Blondu. Wystarczy zajrzeć na ich fb
sama schodziłam z ciemnego brązu do pięknego, chłodnego blondu. Włosy wyglądają świetnie, mimo dosyć intensywnego rozjaśniania wciąż wyglądają zdrowo.

Czy to o ten salon chodzi? https://www.facebook.com/danutacyboronmagiablondu/ Na zdjęciach metamorfozy wyglądają świetnie, chyba się umówię, mieszkam w Warszawie od roku, a wciąż nie znalazłam tego mojego jednego jedynego salonu 

Dokładnie o ten
myślę, że nie pożałujesz, ja jestem super zadowolona z koloru i cięcia. Czesałam się tam nawet ostatnio na wesele i fryzurka się trzymała całą noc.

Dzięki, umówiłam się, widać, że mają wzięcie, kolejka jest, ale cierpliwie poczekam, jeśli naprawdę warto
Zresztą widziałam, że szukają kolejnego fryzjera, salon się rozwija.

Patrz po opiniach w necie. Ja nie jestem z tego miasta to nic nie doradzą dobrego.
Jeśli odwrócisz się do mnie plecami, nie zostawisz mi wyboru, też będę musiał się odwrócić. Tylko tak dalej, a staniemy się przeciwnikami.
Jeśli szukacie dobrego salonu fryzjerskiego na terenie Wrocławia to polecam męskie strzyżenie w blackbeard. Salon bardzo profesjonalny i polecany przez większość eleganckich facetów. Salon BlackBeard oferuje naprawdę bardzo szeroki zakres usług fryzjerskich.
Byłam w Magii Blondu w końcu. Warto było poczekać na wizytę, bo jestem mega zadowolona z efektów. Naprawdę wyszło lepiej niż przypuszczałam, kolor piekny i włosy ładnie się układają.
Jeśli chodzi o sprawdzony gabinet kosmetyczny i fryzjerski to ja korzystam z katowickiego Anette - http://www.anette.com.pl/ Pani Agnieszka to prawdziwa mistrzyni, nikt nie umie tak zadbać o właściwą koloryzację i pielęgnację moich włosów. Regularnie tam wracam.
Polecam http://www.annraw.pl/kosmetyka.html salon kosmetyczny bardzo dobrej jakości. Potrafią wyczarować najmodniejsze fryzury. Widać że znają się na tym co robią i robią to z sercem i pasją.