Wasz wolny czas
Wasz wolny czas
Co lubicie robić w wolnym czasie? Mnie najbardziej pasjonuje moda damska podpatruje tam , jakie rzeczy są modne w danym sezonie. A wy? Jakie macie pasje?
Re: Wasz wolny czas
Ja lubię przeglądać blog o modzie żeby wiedziec co jest aktualnie na topie. A czasem też w wolnym czasie sięgam po dobrą książkę 

W wolnym czasie remontuje mieszkanie. Właśnie przysłali zamówiony zamek wpuszczany z domatora i kolejna robota czeka, tym razem naprawa furtki w ogrodzeniu. Wolnego czasu brak.
Ja się dokształcam. Robię technika farmaceutycznego w szkole policealnej.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Koziorożec
Ja natomiast uwielbiam ekstremalne rozrywki. Od dość dawna pasjonuję się wszystkim co związane z militariami oraz survivalem. W związku z czym dość często przeglądam ofertę, jaką posiada survival sklep w poszukiwaniu ciekawych elementów wyposażenia. Ostatnio nawet wypatrzyłam tam sobie świetny, szwajcarski multitool.
Jak dorobić się niezłych pieniędzy w obecnych czasach ? W co inwestować? Ciekawostki i innego rodzaju artykuły na blogu biznesowym, niesamowicie się to czyta !
W wolnym czasie na ogół czytam. Aktualnie tę autorkę Colleen Hoover. To moja pasja, wiele wolnych chwil na nią poświęcam.
Ja w wolnym czasie zazwyczaj czytam ksiązki albo oglądam filmy czy seriale.
Ja w wolnym czasie prowadzę bloga. Jest to moja pasja dlatego chcę podzielić się tym co znajduje w sieci. A jakie waszym zdaniem są ulubione blogi?
Ja uwielbiam oglądać seriale, jestem od tego uzależniona, takze jak tylko mam wolną godzinkę to włączam sobie serialik.
-
- Raczkujący
Zdecydowanie lekturka na regionfakty.pl
W wolnym czasie uwielbiam piec ciasta i zajmować się moją siostrzenicą
też tak macie? 

A lubicie czytać? To jedno z moich ulubionych zajęć. Oprócz czytania książek często sięgam też po ciekawe artykuły z internetu. Jest ich wiele, wystarczy trochę poszukać.
A są tu tacy, którzy w wolnym czasie lubią oglądać piłkę nożną i o niej czytać? Jeśli tak to koniecznie muszę polecić blog Sportowy Ring - słyszeliście o nim? Znajdziecie tam na bieżąco najświeższe nowinki ze świata piłki nożnej. Poczytajcie bo warto! A potem lećcie obstawiać zakłady bukmacherskie 

Książki ewentualnie sport najlepiej squash lub tenis ziemny jeśli jest ciepło
http://reisenachkanada.de/