Meble do mieszkania

Jeśli masz coś do sprzedania lub oddania za darmo umieść o tym informację w tym dziale. Za treść ogłoszeni nie odpowiada obsługa forum.
izabela44
Raczkujący
Raczkujący

Re: Meble do mieszkania

Post autor: izabela44 » 1 czerwca 2017, 13:48

Ja uważam, że generalnie nie powinno się "zagracać" pomieszczeń. Jeśli sypialnia to np. duża szafa, łóżko, stoliki nocne i to wszystko. Jeśli salon to jakiś narożnik, stolik kawowy i meblościanka itd. W otwartych przestrzeniach lepiej się funkcjonuje i jest dużo przyjemniej.

julkak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: julkak » 27 czerwca 2017, 13:02

To jakie meble należy wybrać zależy przede wszystkim od aranżacji pomieszczeń i Twoje gustu. Warto tez poszukać inspiracji na przykład w internecie. Ja skorzystałam z tego pomysłu i w moim salonie pojawiła się taka meblościanka w białym kolorze. Kiedyś nie byłam przekonana do takiego rozwiązania ale teraz nie wróciłabym już do tradycyjnych komód :)

kamill86
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: kamill86 » 1 lipca 2017, 14:57

Do mieszkania, zwłaszcza mniejszego warto wybrać meble nie tylko ładne, ale i praktyczne. Taki bialy regał będzie w sam raz do mieszkania, czy to do pokoju dziennego, czy do sypialni - jest estetyczny i praktyczny.

Wikoq
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Wikoq » 7 lipca 2017, 09:12

Gdy urządzaliśmy z żona mieszkanie od razu chcieliśmy kupić meble na wymiar żeby wszystko było idealnie dopasowane ponieważ jak kupuje się meble gotowe to nigdy ich się nie dopasuje do powierzchni. Zadanie powierzyliśmy i do tej pory jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi.

Carlos
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Panna

Post autor: Carlos » 10 lipca 2017, 14:30

Ja ostatnio kupiłem sobie bardzo fajne meble do jadalni na stronie ware-house. Jeśli ktoś szuka mebli wysokiej jakości, to zdecydowanie polecam tę firmę. Mają bardzo fajne ceny, miłą obsługę i szybką wysyłkę.

Matilda
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Matilda » 25 lipca 2017, 15:09

Warto zerknąć tutaj krzesloteka.pl.

julkak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: julkak » 31 lipca 2017, 14:13

Jeśli chodzi o stoły to dla mnie genialne są te drewniane od Paul Bunyan. Znacie te produkty ? Moja babcia taki ma i już obiecała mi, że odda mi go jak tylko będziemy urządzać nową jadalnię :) To stół, który spokojnie może służyć wielu pokoleniom, taka ponadczasowa klasyka. Czas realizacji zamówienia to 8-10 tygodni ale warto poczekać :)

michalciechan1
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: michalciechan1 » 11 września 2017, 07:55

Zakup mebli w dzisiejszych czasach nie jest trudny. Wybór bardzo duży a różnice w cenach ogromne. Najtrudniej jest dokonać odpowiedniego wyboru. Ja jak szukałem mebli do kuchni to korzystałem z serwisu Max Kuchnie. Mieli tam fajne porady oraz dobrą wyszukiwarkę salonów meblowych z całej Polski. Udało się mi tam znaleźć odpowiednią aranżację.

Ajlar
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Lew

Post autor: Ajlar » 14 września 2017, 20:14

Zgadzam się, że wybór mebli teraz jest ogromny. Tylko jak jest dużo to własnie ciężko jest coś wybrać :) Ja długo zastanawiałam się nad komodą do sypialni i w końcu trafiłam na fajną w sklepie internetowym. Oferuja bardzo fajne, nowoczesne meble pasujące do każdego wnętrza.

histeryczka66
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Bliźnięta

Post autor: histeryczka66 » 17 września 2017, 12:48

My zdecydowaliśmy się na zakup w salonie agata, bo mają bardzo fajną ofertę mebli z funkcją relaksu - możecie sobie o nich poczytać - naprawdę ekstra sprawa. Dla mnie salon jest przede wszystkim miejscem wypoczunku i relaksu, dlatego było dla mnie bardzo ważne, by meble tam były dobre jakościowo i wygodne, tak bym się dobrze czuła i mogła odpocząć. Udało się :)

krejzol
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: krejzol » 18 września 2017, 19:55

Jeśli o relaks chodzi to z pewnością warto wstawić jakiś porządny telewizor. Ja szukałem czegoś do swojego salonu. Teraz wiem, za czym warto się rozejrzeć.

Carlos
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Panna

Post autor: Carlos » 20 października 2017, 12:39

W mieszkaniu nie może zabraknąć nigdy zestawu wypoczynkowego. Ja niedawno kupiłem sobie do domu nowy zestaw ze sklepu Resmar, jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Jest bardzo komfortowy oraz wytrzymały. Jeśli ktoś szuka mebli do salonu, sypialni, biura oraz pokoju dziecięcego, to polecam sprawdzić ofertę tego sklepu.

Awatar użytkownika
Kaurrman
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Kaurrman » 26 października 2017, 12:44

Witam wszystkim forumowiczów. Ja właśnie powoli jestem na etapie wykańczania u siebie remontu mieszkania. Wiadomo, przy tej okazji chciałoby się wymienić meble, żeby jeszcze bardziej odświeżyć mieszkanie. Problem jednak w tym, że niezbyt chce mi się jeździć po wielu sklepach, ani nawet szukać i kupować w wielu sklepach w Internecie. Najlepiej by było, gdyby meble do wszystkich pomieszczeń były dostępne w jednym sklepie. Czy znacie coś takiego wartego uwagi?

Ja właśnie popytałem trochę znajomych na ten temat i znalazłem na przykład taką ofertę meblelargo.pl. Wydaje się, że jest to naprawdę dość warte uwagi. Przede wszystkim nie da się ukryć, że mają bardzo gustowne te meble i oferują sprzedaż w całej Polsce. Jest to więc zdecydowanie dość mocne udogodnienie... Co sądzicie o tej ofercie? Czy według Was jest ona warta uwagi? A może znacie jeszcze jakieś inne sklepy tego typu? Nie da się przecież ukryć, że im szerszy wybór, tym lepiej :) Z góry wielkie dzięki za wszelkie rodzaju porady i sugestie w tym obszarze tematycznym :)
Lecz nie ma na świecie nic równie okrutnego,jak poczucie opuszczenia wywołane tym,że nie ma się na co czekać.

luiza
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: luiza » 28 października 2017, 14:51

Wiesz co... zobacz sobie jakie meble ma w ofercie Salon Klose w Rumi, ul. Grunwaldzka 109 Z tego co widziałam jest w czym wybierać i na spokojnie mozesz tam wyposazyć całe mieszkanie. Ja też ostatnio myślę o zmianie mebli i generalnym remoncie. Może w styczniu uda nam się zacząć wprowadzać zmiany.

MaybeBabe
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: MaybeBabe » 28 października 2017, 21:36

My ostatnio robiliśmy z mężem małe przemeblowanie, i Tomek wymyślił sobie, że w przedpokoju muszą stanąć ładne KONSOLE. Na początku byłam sceptyczna, ale faktycznie udało nam się znaleźć przepiękną konsolę do naszego mieszkanka :D

ODPOWIEDZ