Jeśli masz coś do sprzedania lub oddania za darmo umieść o tym informację w tym dziale. Za treść ogłoszeni nie odpowiada obsługa forum.
-
visiton
- Raczkujący

- Znak zodiaku: Waga
-
Kontakt:
Hej dziewczyny, gdzie kupujecie biżuterię? Jestem ciekawa waszej opinii - mam własny sklepik, taki trochę side-project bo kocham świecidełka i pomyślałam, że fajnie by było mieć z tym wspólnego coś więcej niż tylko ich noszenie
Swoją droga, w sklepie jest dużo pozycji od trzech producentów. Ostatnio znajoma zasugerowała, ze jest przez to aż za duży wybor i czasem ma problemy na wybranie czegoś. Czy uważacie podobnie? Że za duży wybór powoduje problem z zakupami?
Blogerka i miłośniczka podróży. Jeśli chcesz zobaczyć moje opinie o hotelach w Polsce, wpadnij na dozwiedzenia.pl - dzięki

-
Filozofia
- Raczkujący

- Znak zodiaku: Lew
autor: Filozofia » 13 czerwca 2018, 17:37
Na każdą okazję dla osób dorosłych nadaje sie alkohol. Oczywiście nie kupowałabym niczego z marketu, bo to trąci tzw. "siarą". Na prezent trzeba wybrać cos nietypowego, alkohol, którego obdarowany jeszcze nie widział, np. szkocka whisky Antiquary, która udało mi sie namierzyć na stronie winezja.pl. Wśród moich znajomych panuje taki zwyczaj, że alkohole wielu z nich kolekcjonuje, jest to więc fajna sprawa zarówno dla obdarowanego, jak i sprawiającego tę niemałą radośc.
-
kfap
- Milczek

- Znak zodiaku: Bliźnięta
Moim zdaniem świetnym pomysłem na prezent na każdą okazję są zapachowe świece. To coś, co przecież ucieszy każdego

Osobiście najbardziej lubię ręcznie robione świece, które zawsze zamawiam sobie. Mają niesamowite zapachy i świetnie się przy nich relaksuje

-
Skyler White
- Milczek

-
Kontakt:
autor: Skyler White » 4 stycznia 2019, 11:08
Fajne są prezenty w postaci modnych dodatków, czy ubrań
https://eurotexpoland.pl/ - taśmy transportujące i pasy napędowe.
-
bren555
- Raczkujący

Według mnie warto poszperać po różnych inspiracjach w Sieci.
Czasami miłość wiedzie w otchłań nas samych, a co gorsza ludzi, których kochamy.
-
Olgusia
- Raczkujący

- Znak zodiaku: Lew
Na każdą okazję dla osób dorosłych nadaje sie alkohol. Oczywiście nie kupowałabym niczego z marketu, bo to trąci tzw. "siarą". Na prezent trzeba wybrać cos nietypowego, alkohol, którego obdarowany jeszcze nie widział,. Wśród moich znajomych panuje taki zwyczaj, że alkohole wielu z nich kolekcjonuje, jest to więc fajna sprawa zarówno dla obdarowanego, jak i sprawiającego tę niemałą radośc.
-
ania789
- Raczkujący

Ja często kupuję tacie na różne okazje alkohole, bardzo lubi różnego rodzaju whisky i zawsze cieszy się z prezentu

Cieszę się, że w Bielsku Białej gdzie mieszkam mamy świetny sklep https://swiatkonesera.com/ w którym znajduje świetne alkohole z wyższej półki

-
SandraLin
- Raczkujący

- Nasza Klasa: 232213
To możecie sobie także jeszcze sprawdzić moje ulubione świece zapachowe Miluli https://miluli.pl/kategoria/swiece-sojowe-i-kadzidla/ u których będziecie mogli trafić na szereg propozycji i połączeń zapachowych w zimowym wydaniu które świetnie łączą nuty zapachowe i pozwalają odmienić zapach we wnętrzu. Pozdrawiam i dajcie znać jaką wybraliście dla siebie

-
skowronka98
- Raczkujący

- Znak zodiaku: Rak
autor: skowronka98 » 13 lutego 2023, 13:06
Jeśli prezent dla mężczyzny, to każdy ucieszy się w dobrego alkoholu. Duży wybór alkoholi jest w olsztyńskich Mazurkach https://sklepmazurek.pl/ Moja podpowiedź - tylko niech to nie będzie czerwony Johnny