Hej!
Jak skutecznie radzić sobie z problemem trądziku pomimo wieku, bo ja już nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może podpowiecie mi jak się z tym uporać?
Problem z trądzikiem pomimo wieku - jak sobie z tym radzić?
Re: Problem z trądzikiem pomimo wieku - jak sobie z tym radzić?
W mojej opinii powinnaś zastanowić się nad wyborem dobrej jakości kosmetyków o naturalnym składzie, dlatego jeśli zastanawiacie się nad wyborem odpowiednich propozycji to mogę jak najbardziej polecić markę Summe co do której mam naprawdę bardzo dobre zdanie i jednocześnie sama głównie używam Glaciar, która stymuluje i przywraca mechanizmy nawilżające skóry. Pozdrawiam serdecznie 

-
- Raczkujący
- Nasza Klasa: 2133
Zdecydowanie warto tutaj poświęcić więcej uwagi na jakość, dobre ceny i jednocześnie profesjonalizm ze strony obsługi dlatego zdecydowaliśmy się postawić na markę Summe. Moja ulubiona to zdecydowanie seria Balance m.in oczyszczająca pianka seboregulująca "BALANCE CLEANNING MOUSSE" warto się przekonać i oczywiście skutecznie zadbać o swój piękny wygląd na co dzień pomimo wieku, bo kobieta jak wino (jak mówi przysłowie) 

O to fajnie, dzięki wielkie za podpowiedzi z Waszej strony. Na pewno sobie zerknę co tam ciekawego mają w ofercie!
Jak najbardziej się zgadzam, że warto szukać wysokiej jakości kosmetyków które pozytywnie wpływają na wygląd naszej skóry to jak najbardziej możesz sobie sprawdzić zestawienia marki Summe która opiera się na naturalnych składnikach. Moja ulubiona to seria Beclarity która kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy.
Dobry dermatolog