wyjazd za granicę i ubezpieczenie
wyjazd za granicę i ubezpieczenie
Wykupujecie dodatkowe ubezpieczenie jadąc na wycieczki zagraniczne? Wybieramy się na krótki wypad do Grecji na majówkę, wiem że z dziećmi to różnie bywa i zatanawiam się czy czegoś dodatkowego nie wykupić.
-
- Raczkujący
Re: wyjazd za granicę i ubezpieczenie
Wyjeżdżając na wakacje wykupuje dodatkowe ubezpieczenie. Korzystam z wyszukiwarek aby znaleźć najlepsze rozwiązanie. Lepiej być mądrym przed szkodą niż po szkodzie płacić dużą kasę. Wakacje będą spokojniejsze.
Ja jakoś nigdy nie wykupuje.. Co to za podejście że jedziesz na wakacje i ma ci się coś stać..
-
- Raczkujący
Przezorny zawsze ubezpieczony takie powiedzenie. Ja czuje sie znacznie pewniej kiedy mam dodatkowe ubezpieczenie. Mam tez dzieci o ktore sie martwie i czuje sie spokojniejsza kiedy mogę zapewnić im bezpieczeństwo. Korzystam z porównywarki ubezpieczeń kioskpolis. Można szybko i wygodnie wybrać coś dla siebie za nieduże pieniądze.
Polecam poczytać sobie jakieś informacyjne artykuły pod tym kątem. Np. tutaj https://www.polisaturystyczna.pl/poradniki/ubezpieczenie-turystyczne-mbank-analiza-oferty fajnie przedstawiają ciekawą ofertę. Polecam lekturę!
Dzięki za polecenie tego kiosku polis, udało się upolować w nim fajną ofertę ubezpieczenia. Takie porównywarki to spoko sprawa, dostałam kod PLICE i miałam dodatkową zniżkę na ubezpieczenie.
-
- Raczkujący
Tak ten kod PLICE działa, tez korzystałm z tego kodu brałam ubezpieczenie w Generali z pomocą konsultanta, dostałam 10% znizki na ubezpieczenie.
Przede wszystkim szukaj w internecie. Dużo tego typu informacji można znaleźć.
Niektórych rzeczy nie da się ukryć ani zapomnieć. Same o sobie przypominają, wychodząc na wierzch, wynaturzone i ohydne.
Witajcie, co trzeba zrobić aby działał ten kod? Czy tylko wpisać i działa? Jak jest z formalnościami ?katiabircia pisze: ↑12 maja 2019, 17:55Tak ten kod PLICE działa, tez korzystałm z tego kodu brałam ubezpieczenie w Generali z pomocą konsultanta, dostałam 10% znizki na ubezpieczenie.
-
- Raczkujący
[karia]
Witajcie, co trzeba zrobić aby działał ten kod? Czy tylko wpisać i działa? Jak jest z formalnościami ?
[/quote]
Po wypełnieniu formularza na kioskpolis, mozesz skorzystać z pomocy konsultanta jesli nie możesz sie zdecydować lub masz jakiś problem merytoryczny. Po wybraniu ubezpieczania wpisujesz kod PLICE i dostajesz zniżke na wybrane ubezpieczenie. Za wszystko płacisz przez internet.
Witajcie, co trzeba zrobić aby działał ten kod? Czy tylko wpisać i działa? Jak jest z formalnościami ?
[/quote]
Po wypełnieniu formularza na kioskpolis, mozesz skorzystać z pomocy konsultanta jesli nie możesz sie zdecydować lub masz jakiś problem merytoryczny. Po wybraniu ubezpieczania wpisujesz kod PLICE i dostajesz zniżke na wybrane ubezpieczenie. Za wszystko płacisz przez internet.
Jeśli chodzi o dobre ubezpieczenie, to moim zdaniem warto skorzystać w tym zakresie z pomocy pani Jadwigi, która prowadzi biura ubezpieczeń i jest w stanie nam wyszukać zawsze najlepsze ubezpieczenie. Pani Jadwiga albo na spotkaniu w biurze, albo telefonicznie zbierze potrzebne informacje o nas i dobierze ubezpieczenie do naszych potrzeb. Jest to wygodne, szybkie i bezpieczne rozwiązanie.
Doradcy ubezpieczeniowi z Synergico z pewnością doradzą najlepszą opcję ubezpieczenia. Ubezpieczałam z nimi kredyt, ubezpieczam samochód, a jak jadę na wakację także ubezpieczam pobyt. Mają najtaniej.
Ja ostatnio bardzo dobre ubezpieczenie znalazłem na stronie internetowej https://polisoteka.pl . Jestem pewny że do tego ubezpieczenia namówię całą moją rodzinę.
Jeśli chodzi o dobrą polisę to na stronie http://swiatubezpieczen.net.pl/ są najkorzystniejsze oferty. Wystarczy dosłownie kilka minut na wprowadzenie danych i opłacenie ubezpieczenia. Ja często korzystam z tych ubezpieczeń zwłaszcza jak na wycieczki czy wakacje wyjeżdżamy z rodziną. Jeszcze nigdy nie miałam problemów z wypłatą pieniędzy w razie wypadku
Mi z egzotyki najbardziej atrakcyjna wydaje się Azja. Chyba wykupię sobie wycieczkę od biura CT POLAND . Moja koleżanka była z nimi w Wietnamie i wszystko było super zrealizowane i dopięte na ostatni guzik. W cenie wszystkie przeloty, ubezpieczenie, noclegi, wyżywienie etc. Co uważacie o takich dalekich wakacjach?