słodycze na imprezę
słodycze na imprezę
Witam! Niedługo mój syn ma urodzinki , zaprosiliśmy bardzo dużo dzieci. Ustaliłam już menu , ale zastanawiam się nad jakimiś dobrymi ciasteczkami dla dzieci. Jakie najlepiej kupić? Co mi polecacie ?
Re: słodycze na imprezę
Witam! Może cukierki w czekoladzie, lizaki? Koleżanka korzystała z oferty producenta takich słodkości i była bardzo zadowolona, a dzieciaki jeszcze bardziej. Strona tej słodkiej firmy to argo.net.pl. Miłego świętowania!
Można samemu zrobić fajne słodyczowe przekąski, które sprawdzają się rewelacyjnie. Mają wiele ciekawych propozycji w sieci takich przepisów. Ja sama lubię robić ciasta i ciasteczka na bazie owoców z ogródka, czy warzyw np. dyniowe ciasto lub marchewkowe.
- Marla Singer
- Raczkujący
Sklepów z różnymi pysznościami nie brakuje, więc wybór jest bardzo duży. Choć nie oznacza to, że łatwo jest się na coś zdecydować
. Ja sama patrzyłam ostatnio w sklepie internetowym Szlachetny Smak na różne dodatki do kawy i herbaty i widzę, że mają całkiem sporo produktów, które dzieciakom by zasmakowały. Świetnym pomysłem wydają się być ciasteczka korzenne - jadłam i polecam. 

"When you wake up in a different place at a different time, can you wake up as a different person?"
Ja nie lubię imprez z chipsami czy paluszkami. Musi być ciasto! Sama do swoich wypieków biorę akcesoria z sklep.savpol.pl i wychodzą naprawdę wielkie cuda. Polecam zapoznać się z ich ofertą, wyjdzie lepiej niż w niejednej cukierni
ja zawsze kupuję paluszki 

-
- Raczkujący
Można upiec muffiny i dodatki do dekoracji i zorganizować taką zabawę, że każdy dekoruje swoja babeczke 

-
- Raczkujący
Fajne są takie deserki w kubeczkach, dostępne teraz w wielu cukierniach 

Oooo ja uwielbiam organizowac takie przyjecia
Zawsze zamawiam na necie maaaaase dekoracji.. balony wstazki girlandy serpentyny czapeczki serwetki slomki i wiele wiele innych. Wymyslam zabawy, owijanie papierem, masa solna, jablko na sznurku itd
przekaski tez robie zdrowe do tego salatka owocowa i ciasteczka owsiane 

Ja zawsze szykowałam na imprezy jakieś desery, ale szczerze powiedziawszy nie jest to dobry pomysł... Słodycze oczywiście mogą być, ale dobrze jest też dać coś na słono
Odprawiałam teraz mężowi urodziny i postanowiłam wykonać przekąski. Zrobiło to naprawdę ogromną furorę i smakowało znacznie bardziej niż słodycze 

Każde dziecko uwielbia Michałki i Rafaello, chociaż uważaj na Rafaello bo niektóre dzieci mogą mieć uczulenie na kokos, również na orzechy 

Ja się kompletnie na samochodach znam, haha nic więcej