wyprawka dla malucha
Re: wyprawka dla malucha
wyprawka musi być przemyślana!
W tym roku zostałam matką chrzestną dziecka mojej najlepszej przyjaciółki. Umiem dobrze szyć więc postanowiłam kupić tkaninę na pościel dla maluszka i wybrać najpiękniejszy wzór pościeli i uszyć kilka kompletów do wózka. Myślę, że moja przyjaciółka strasznie się ucieszy.
Mi się bardzo przydał laktator lakta-electric. Sa bardzo dobre, i przynajmniej nie bawisz się zastojów. Dzięki niemu tez kobietom po cc łatwiej jest rozruszać laktację.
Hej, co myślicie o takiej walizce biedronka dla dziecka? Za niedługo chciałbym coś kupić nowego dziecku na nowy rok szkolny, bo później pewnie wszystkie ceny będą wyższe. Co myślicie o takim produkcie?
Myślę, że pieluchy wielorazowe dla noworodka też mogą się przydać. Wiele matek obecnie rezygnuje w pieluch jednorazowych bo są nieekologiczne, a przy zakupie takich wielorazowych na dłuższą metę jest to też duża oszczędność pieniędzy. Warto pomyśleć tez o czymś takim.
Taką wyprawkę dla malucha do szpitala warto mieć spakowane w jakąś walizkę. W sklepie bagażowo mają sporo ciekawych modeli takich walizek, bagaży nawet na kółkach, które ułatwią poruszanie się. Fajne , wytrzymałe i stylowe.
zastanawiam się nad wyprawką dla malucha, jakieś porady?
dla takiego malucha to trzeba wielu rzeczy
Moja córka skończyła 7 latek i czas wybrać się do szkoły! Dostałam wypłatę dopiero teraz więc w tym momencie szukam strony ze wszystkimi przyborami szkolnymi. Macie coś w zanadrzu? Poszukuję również zeszytów i artykułów papierniczych.
Wyprawka dla malucha trochę kosztuje. Jednak nie musi być ona bardzo kosztowna. Warto szukać tanich produktów na promocjach. Teraz np. widziałam w sklepie 5.10.15. ofertę promocyjną na produkty z kolekcji jesień-zima -50% . Same nowości w niskiej cenie. Promocja trwa do 25,09, a więc kilka dni.
Wiele rzeczy dla dziecka, ale i dla siebie, kupiłam tu: doz.pl. Mają duży wybór, dobre ceny. W razie konieczności zawsze korzystam. Widziałam, że oferują też bogaty wybór mleka modyfikowanego.
-
- Milczek
- Znak zodiaku: Lew
Podczas kompletowania wyprawki niezwykle ważne są porządne kosmetyki dla tak małego człowieczka. Warto postawić na dobre marki z dobrym składem kosmetyków.
Wszystko czego potrzebujesz dla małego dziecka znajdziesz na babydeco. Jest to bardzo ciekawa strona na której możesz skompletować calą wyprawdę na porodówke z której bedzie korzystać twój dzidziuś. Ceny na tej stronie są bardzo atrakcyjne, wiec warto będzie sie tutaj rozejrzeć. Ja również jestem w trakcie kompletowania wyprawki i będę robic zakupy tutaj.
Na pewno przyda Ci sie laktator, moja koleżanka używała lakta-mila i jest z niego bardzo zadowolona, laktator to bardzo duża wygoda którą na pewno odczujesz. Warto sie nad nim zastanowić ponieważ gdybyś miała problem z laktacja to taki laktator jest jak dar od niebios. Po za tym unikniesz przygwożdzenia w domu.
Na pewno trzeba też jakoś wyposażyć pokój dla dzieci. Myślę na przykład o tym, jak ozdobić ściany w dziecięcym pokoju
Widziałam w sieci ostatnio przepiękne tapety dla dzieci. Pokój dziecięcy powinien moim zdaniem być przede wszystkim kolorowy i barwny