Naturalne kosmetyki

Pogaduszki na te wzniosłe i mniej ważne tematy. Rozmawiamy tutaj o różnych ciekawych tematach, nauce, medycynie, wiadomościach dnia i nocy.
LuizaLu
Raczkujący
Raczkujący

Re: Naturalne kosmetyki

Post autor: LuizaLu » 5 kwietnia 2019, 13:59

Kocham naturalne kosmetyki. Od pewnego czasu nie używam żadnych innych poza nimi, testuję tylko różne marki:P Bardzo przypadł mi do gustu krem odżywczy z olejem granatu i amarantusem Botanic Formula Bielendy. Buźka po nim jest mięciutka i rozświetlona :)

marina
Milczek
Milczek

Post autor: marina » 26 kwietnia 2019, 09:52

Polecam rozejrzeć się na doz.pl i zwrócić uwagę na kosmetyki marki Botame. Są to świetne kosmetyki naturalne, na pewno Was zainteresują.

Amelia
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Baran

Post autor: Amelia » 1 lutego 2022, 07:02

U mnie świetnie się sprawdzają kosmetyki Dusha - https://dushkacosmetics.pl/. Naturalne, wysokiej jakości, ręcznie robione. Mam dość wrażliwą skórę i wszelka chemia jej szkodzi. A takie naturalne kosmetyki są delikatne i świetnie pielęgnują wymagającą skórę. Lubie je także za piękny wygląd (są ozdobą mojej łazienki) i fajne, niebanalne zapachy.

martyna89888
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: martyna89888 » 14 marca 2023, 18:19

Niestety nie zawsze kosmetyki naturalne dają radę. W przypadku słabych paznokci polecam jednak zdecydować się na wcierkę na noc do paznokci Eveline Med+. Nie dość, że szybko się ją aplikuje, to jeszcze jest mega skuteczna.

ODPOWIEDZ