pomysł na prezent

Pogaduszki na te wzniosłe i mniej ważne tematy. Rozmawiamy tutaj o różnych ciekawych tematach, nauce, medycynie, wiadomościach dnia i nocy.
dana78
Raczkujący
Raczkujący

Re: pomysł na prezent

Post autor: dana78 » 25 lipca 2017, 12:52

Wiele ciekawych pomysłów na prezent dla najmłodszych lub przyszłych mam lub będących znajdziesz w sklepie Pufimufi na witrynie, gdzie wybór różnych super produktów, dodatków jest wiele.

Klarena
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Skorpion

Post autor: Klarena » 27 lipca 2017, 00:20

dla meza proponuje seksi stroj np policjanta czy lekarza.. a dla dziecka super dekoracje na impreze urodzinpwa np balony ledowe i girlandy

drogadozen
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: drogadozen » 2 sierpnia 2017, 12:43

Zobacz sobie jeszcze ofertę ze sklepu banaby.pl mają fajne mebelki i akcesoria do pokoju dziecięcego. Już kiedyś pisano o nich na forum. Cenowo jest ok, szybko realizują zlecenia i jest dobra jakość

bezza
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bezza » 4 sierpnia 2017, 15:45

Ja bardzo lubię dostawać i dawać prezenty ,praktyczne a nie takie które wylądują na dnie szafy. Dlatego dla kobiet i dziewcząt polecam zegarki damskie casio. Wiadomo że zegarek jest przydatnym prezentem , ale co jest ważne dla nas kobiet ,może być modnym dodatkiem do stylizacji.

smarkata
Milczek
Milczek

Post autor: smarkata » 6 sierpnia 2017, 16:18

Moim zdaniem zegarek dobrej klasy jest dobrym pomysłem na prezent. Zobaczcie tu protime24.pl. Są tu zegarki różnych znanych i cenionych marek. Zegarki damskie i męskie. Wybór bardzo duży. Jest w czym wybierać.

Dzennika5
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Rak

Post autor: Dzennika5 » 27 sierpnia 2017, 20:36

W moim przypadku jest to oczywiscie dobra ksiazka. Jezeli ktos kocha fantastyke jak ja to polecam ta pozycje livro.pl/blog/fantastyka-stefana-grabinskiego-klasyka-wiecznie-zywa . Ogolnie zerknijcie tez na ten blog bo jest tam bardzo duzo ciekawych artykułów. Kazdy mól książkowy znajdziec tam coś dla siebie ;)

kwarcel
Raczkujący
Raczkujący
Nasza Klasa: 21515

Post autor: kwarcel » 27 sierpnia 2017, 22:14

Ja osobiście uważam, że genialnym pomysłem będzie album dla dzieci. Myślę, że nie ma niczego ciekawszego od zdjęć. Poważnie mówię. Mnie potrafią wciągnąć tak mocno, ze nic innego nie robię, tylko oglądam i obrabiam :)

bezza
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bezza » 30 sierpnia 2017, 22:34

Jeśli chodzi o pomysł na prezent dla żony/ mamy czy przyjaciółki to zawsze można zorganizować jakiś weekend w SPA -
myślę, że każda kobieta byłaby zachwycona takim prezentem :) Warto zerknąć na ofertę Rezydencji Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Spa a w nim grota solna, sauny i jacuzzi. Luksusowe apartamenty i smaczna kuchnia. Czego chcieć więcej :)

osiczka
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Lew

Post autor: osiczka » 31 sierpnia 2017, 10:47

ja mam smartbanda za 300 zł ale widzę że sporo mu brakuje :( teraz planuję kupić coś i daję sobie tak budżet do 800 zł żeby był porządny, wytrzymały i bardziej precyzyjny :) a wy jakie macie zegarki sportowe?

julkak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: julkak » 21 września 2017, 10:21

Wracając do tematu prezentów dla dzieci to ktoś wcześniej wspomniał o zakupie gryzaka jako taki upominek dla najmłodszych.
To fakt taki gadżet dobrze się sprawdza np podczas ząbkowania ale też należy zadbać o to by wybrać odpowiedni model ( miękki lub twardy ).

julkak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: julkak » 22 września 2017, 20:28

Prezent zależy od tego komu chcemy go podarować i co ta osoba lubi. Jeśli ma to być prezent dla męża , to wiadomo że ucieszyłby się z jakiegoś fajnego sprzętu elektronicznego lub dzwonka na seks.

Hućkowski
Milczek
Milczek

Post autor: Hućkowski » 13 listopada 2017, 19:44

Zależy jeszcze dla kogo miałby to być pomysł na prezent. Ja mniej wiecej już wiem, co chciałabym kupić mojej mamie. Podobały jej się woski zapachowe Yankee Candle. Dlatego pewnie kupie jej kilka różnych rodzai i zapakuje w jakieś ładne pudełeczko.

Szamanka
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Koziorożec

Post autor: Szamanka » 16 listopada 2017, 09:45

Faktycznie zbliża się czas kiedy trzeba pomyśleć o prezentach dla rodzinki i znajomych. Jeśli chodzi om prezent dla dzieci to mam na to radę,wystarczy wejść na listymikolaja i stworzyć list,który dziecko otrzyma i który na pewno wzbudzi wielkie zainteresowanie.Taki list dla dzieci to wielka frajda,wyróżnienie,spełnienie marzeń.W takim dniu warto sprawiać radość najmłodszym,radość ich to rzecz bezcenna.

kijekodkaszanki
Raczkujący
Raczkujący
Znak zodiaku: Baran

Post autor: kijekodkaszanki » 20 listopada 2017, 12:30

Ja też uważam, że praktyczne prezenty są najlepsze. Dlatego zafundowałam mamie wizytę u podologa, ponieważ od lat miała problemy ze stopami. Pedikiurzystka pomagała na chwilę, natomiast podolog podchodzi do chorób stóp kompleksowo, łącząc je z ogólnym stanem zdrowia.

Magdula88
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Magdula88 » 25 stycznia 2018, 00:30

A co kupowaliście na prezent swoim babciom i dziadkom teraz? Ja nie miałam kompletnie pomysłu i kupiłam ich ulubione, bardzo eleganckie praliny. Może macie jakieś ciekawe pomysły na takie prezenty?

ODPOWIEDZ