Pomysł na biznes
Re: Pomysł na biznes
Może telefonia IP? Bardzo się teraz rozwija 

Ja bym postawił na rolnictwo. Branża obecnie jest w bardzo dobrej kondycji, można tu sporo zarobić
Oczywiście potrzebna jest wiedza, jednak portale takie jak ten wymieniony przeze mnie wcześniej pomagają w wejściu w tę branżę 

Zawsze można pomyśleć o franczyzie. Ja sama zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, ale jeszcze do końca nie wiem jaka branża. Najprawdopodobniej będzie to punkt kurierski.
Jeżeli chcesz otwierać biznes to powinieneś od razu zainteresować się ochroną swojego mienia, przyda się również usługa e monitoringu, dzięki e monitoringu będziesz mieć wgląd w każdym momencie na to co dzieje sie w twojej firmie, to bardzo dobry sposób na zabezpiecznenie swojego biznesu.
jak dla mnie to najlepsze sązdecydowanie biznesy internetowe
My otworzyliśmy restaurację. Serio to najlepsze rozwiązanie dla początkujących. No i dosyć tanie. Wystarczy, że zerkniesz do sieci - jest taka hurtownia gastronomiczna goga-gastro, która sprzedaje bardzo tanio mega profesjonalny sprzęt. Potem dochodzi marketing, ale to już najlepiej zatrudnić profesjonalną agencję.
zastanawiam się nad pomysłem na biznes, jakieś porady?
Masz jeszcze opcję na wdrożenie systemu informatycznego, dzięki któremu usprawnisz funkcjonowanie konkretnych działów. Zobacz działanie systemu Connecto DMS w branży budowlanej. Wiadomo, że wszędzie zachodzą podobne procesy, dlatego można te oprogramowanie dopasować do każdej branży.
Własny biznes to spora odpowiedzialność..
Jak już będziecie mieli konkretny biznes, to jeszcze dodać wam muszę że warto teraz dla klientów założyć program lojalnościowy. Do takiego programu lojalnościowego możecie dołączyć tutaj zencard.pl , przeczytajcie ja to wszystko wygląda, co wy możecie uzyskać, a co mogą uzyskać wasi klienci, którzy w tym przypadku są najważniejsi.
Najpierw trzeba też zrobić rozeznanie rynku czy warto startować z danym biznesem
Warto też mając swoją firmę pomyśleć jakby ją usprawnić. Im szybciej pomyślimy o różnych usprawnieniach tym lepsze zdobędziemy osiągnięcia. Na pewno ciekawym rozwiązaniem będzie zarzadzanie dokumentami. Dzięki temu obieg dokumentów jest sprawniejszy i archiwizacja też jest bezpieczniejsza. Myślę, że tego typu rozwiązanie może być w wielu kwestiach przydatne.
Popieram, programy lojalnościowe B2B lub B2C są doskonałym pomysłem. Sama skorzystałam z usług tej firmy: https://www.motivationdirect.pl/oferta/ ... otywacyjne . Sprawdza się świetnie, wzrost liczby klientów jest znaczny.mela3 pisze: ↑21 lipca 2018, 11:17Jak już będziecie mieli konkretny biznes, to jeszcze dodać wam muszę że warto teraz dla klientów założyć program lojalnościowy. Do takiego programu lojalnościowego możecie dołączyć tutaj zencard.pl , przeczytajcie ja to wszystko wygląda, co wy możecie uzyskać, a co mogą uzyskać wasi klienci, którzy w tym przypadku są najważniejsi.
Jeśli chodzi o biznes gastronomiczny to jest to bardzo satysfakcjonująca praca. Jeżeli już wszystkie grubsze wydatki za Wami a restauracja zaczyna przynosić zyski dobrze jest nie spoczywać na laurach i podnosić jakość świadczonych usług doszlifowując szczegóły. Polecam https://odziezgastronomiczna.pl/ z odzieżą dla personelu
-
- Raczkujący
Ja od jakiegoś czasu prowadzę taką małą firmę transportową, gdzie zatrudniam 15 osób. Z racji, że jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach postanowiłem zadbać o ich rozwój i zdecydowałem się na kursy językowe dla firm poznań. Od przyszłego miesiąca zaczynamy kurs języka angielskiego. Mam nadzieję, że odbije się to na rozwoju naszej firmy, nie tylko pracowników