Jak podsłuchiwać telefon?
Jak podsłuchiwać telefon?
Czy to jest w ogóle możliwe?
Re: Jak podsłuchiwać telefon?
Wiecie co... Troszkę jestem zawiedziony brakiem odzewu z waszej strony, ale właśnie to wpłynęło na to, że postanowiłem zabrać się za szukanie tej odpowiedzi samemu. No i na stronie spyonline.pl znalazłem taki bardzo ciekawy program jak SPYPHONE S-Agent, który właśnie to umożliwia 

Wydaje mi się, że do tego jest potrzebne specjalistyczne oprogramowanie 

Nie ryzykowałbym czegos kiepskiego żeby narazić sie na zdemaskowanie. Moim zdaniem najlepsze są tylko płatne i profesjonalne rozwiązania.
Ja również myślę, że tylko policja itd. ma takie możliwości 

Wydaje mi się, że warto poczytać sobie w tym temacie w sieci. Ze swojej strony mogę polecić Ci zajrzeć na stronę monitoringtelefonu.com.pl/blog-aplikacje-szpiegowskie. Jest to moim zdaniem bardzo ciekawy blog właśnie poruszający tematy podsłuchów i artykułów szpiegowskich. Wpisy są bardzo merytoryczne i dotyczą różnych sytuacji, w których warto poczynić takie kroki. Myślę, że wiele dobrego można z artykułów wynieść
Wydaje mi się, że tylko policja itp. mogą robić takie rzeczy 

Moim zdaniem takie podsłuchiwanie jest po prostu nieetyczne i naprawdę nie fair wobec użytkownika. Co prawda nie miałam z tym większej styczności jak na razie ale równie denerwującą rzeczą są smsy i połączenia, których tak naprawdę nie chcemy otrzymywać.
Z tego co ja wiem to podsłuchiwanie telefonów jest nie legalne.Jeśli się mylę to bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Zgadzam się w zasadzie z moim poprzednikiem. Nic dodać i nic ująć.
Dzięki wielkie za bardzo interesujące porady! Z całą pewnością przydadzą mi się.
Och, skąd, to kosztuje znacznie więcej niż życie. Mordowanie niewinnych ludzi? Żeby to robić, trzeba poświęcić wszystko, czym się jest.