Maszyna do produkcji pierogów
-
- Raczkujący
Maszyna do produkcji pierogów
Hej dziewczyny, Prowadzę z mamą restaurację z kuchnią polską. Bardzo dobrze sprzedają się u nas pierogi, czasami aż brakuje rąk do pracy, a niestety nie stać nas na zatrudnienie osoby tylko do lepienia pierogów. Byłam ostatnio na targach gastronomicznych i widziałam bardzo fajne maszyny do lepienia pierogów. Cena była całkiem przyzwoita około 25 tyś tylko czy takie pierogi będą smakowały tak samo jak te lepione ręcznie?
Re: Maszyna do produkcji pierogów
Dzięki za interesujące informacje. Myślę, że będą niezwykle przydatne.
Człowiek musi przejść przez różne etapy, zanim wypełni swe przeznaczenie.
Pierogi z maszynki są tak samo smaczne jak te lepione ręcznie, o smaku pierogów decyduje farsz, a nie robienie. Pracuję w restauracji gdzie pierogi są dość popularne i czasami również nie ma rąk do lepienie pierogów to ratujemy się maszynką, klienci nie czują różnicy. Bardzo dobrą maszynkę możesz dostać tutaj http://aaatech.pl/pierogarka-maszyna-do-produkcji-pierogow-pierozkow-uszek-ravioli-gyoza-4800-szth-lepi-klei-formuje-p-1009.html .
Również polecam maszynkę do pierogów. Pierogi smakują z niej wyśmienicie a sporo oszczędzamy na dodatkowym pracowniku. U nas też mamy i w sumie ręcznie już prawie w ogóle nie robimy. Dużo czasu poświęcamy na idealne przygotowanie farszu, bo to najważniejsze. Maszynkę również mamy ze sklepu aaatech.pl jest sprawdzona.
Ta pierogarka z aaatech.pl jest dobra, my ją mamy u siebie w pierogarni, sprawdza się dobrze, pierogi wychodzą przepyszne
- Skyler White
- Milczek
- Kontakt:
Takie urządzenie nie jest tanie, a poza tym, to pierogi są lepsze, gdy są robione ręcznie. 

https://eurotexpoland.pl/ - taśmy transportujące i pasy napędowe.
Cena jest czasem duża, ale uwierz mi, warto zainwestować, zaoszczedzisz tym czas między innymi. Ja mam u siebię tę pierogarkę o której pisałam i u mnie sprawdza się świetnie. Maszyna produkuje pierogi, kluski, ravioli, samosa, tocza, wonton itp.Jest w pełni automatyczna. Wrzucamy ciasto oraz do drugiego podajnika farsz i wychodzą gotowe pierogi.Skyler White pisze: ↑29 maja 2019, 12:01Takie urządzenie nie jest tanie, a poza tym, to pierogi są lepsze, gdy są robione ręcznie.![]()