Kredyt gotówkowy - gdzie ?
Re: Kredyt gotówkowy - gdzie ?
Osobiście polecam doradcę finansowego https://niezaleznydoradcafinansowy.net/kredyty/kredyt-gotowkowy/, który indywidualnie dla każdego z klientów dobiera odpowiedni kredyt na najlepszych warunkach.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Koziorożec
Jeśli ma to być kredyt dla firm, to jedną z lepszych opcji ma Finiata. Wymagają 6 miesięcy prowadzenia działalności i działa to na zasadzie odnawialnej linii finansowania.
Koniecznie udaj się do zaufanego banku. Nie korzystaj z szybkich pożyczek.
to wszystko wygląda jak kiepski film klasy B...
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Koziorożec
Najważniejsze są koszty kredytu. Faktycznie pożyczka chwilówka to najmniej opłacalna forma pożyczki. Wszystko też zależy od tego czy chcemy pożyczkę prywatną, czy na firmę. Jeśli na firmę to ciekawą opcją jest odnawialna linia finansowania Finiata. Działa to na zasadzie karty kredytowej, czyli to, co wpłacisz masz znów dostępne przez 6 miesięcy. A opinie mają bardzo dobre.
Ja na takie nagłe wydatki mam sprawdzony sposób - Twisto odroczone płatności. Najpierw korzystałem bez rejestracji, a teraz mam konto i kartę (wirtualną). Super wygoda i poczucie bezpieczeństwa. Można zrobić zakupy w dowolny miejscu zupełnie bez kasy na koncie (ma się tylko ustalony miesięczny limit wydatków). Na spłatę mam czas do 15 dnia kolejnego miesiaca - czyli całkiem sporo. I gdy się spłaci w terminie to nie ponosi się żadnych dodatkowych kosztów odroczenia. Bardzo proste, przejrzyste zasady.
Ktoś analizował temat - creditspace.pl/kredyty-mieszkaniowe-bez-wkladu-wlasnego/
Faktycznie da się na takich warunkach zaciągnąć kredyt? Jak to mniej więcej wygląda od środka?
Czy są banki, które mają już taką ofertę? Jeśli tak, to które?
Faktycznie da się na takich warunkach zaciągnąć kredyt? Jak to mniej więcej wygląda od środka?
Czy są banki, które mają już taką ofertę? Jeśli tak, to które?