kupujecie mrożonki?
kupujecie mrożonki?
Kupujecie mrożone dania?? Jeśli tak to jakie? Czy kupujecie takie jednorodne typu fasolka, czy też jakieś miksy różnych warzyw i mięsa? Widziałam, ze ą też takie z ryżem, makaronem
Re: kupujecie mrożonki?
Mam w zamrażarce jedną całą szufladę z mrożonkami i mam bardzo rozne i same warzywa i owoce, mrożone miksy na zupy, gotowe pełne dania tylko do podsmażenia, mój ulubieniec to kurczak z ryżem po meksykańsku od Frosty, mniej niz 15 minut i obiad gotowy.
Dań mrożonych jako takich nie kupuję, raczej jakieś warzywa i owoce.
https://www.baszkowski.pl/ - rozwody Poznań
Kupuję też całe dania gotowe mrożone, pod warunkiem, że skład jest dobry. Na przykład bardzo lubię azjatyckie danie z kurczakiem z frosty, Wrzucam na patelnie, zamieszam kilka razy i mam pyszny obiad.
Kupuję, owszem, to spore ułatwienie w kuchni.
Zdarza mi się
Lubię mieć zapas na czarną godzinę, jakies zupy jarzynowe, warzywa na patelnie albo nawet te gotowe dnia z frosty, tagliatelle z łososiem jest ekstra. Jak nie mam pomysłu na obiad to wyciągam taką paczkę z zamrażarki i problem z głowy

dla mnie to super opcja, nie wszystkie warzywa są dostępne przez cały rok, zresztą ja za gotowaniem nie przepadam a dzięki takim mrożonkom mogę zjeść coś szybko ciepłego i dobrego, te dania frosty mają bardzo dobry skład
-
- Raczkujący
- Kontakt:
Oczywiście, że kupuje, bo są dobre.
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Lew
Ja też zawsze staram się mieć jakieś mrożone warzywa w zamrażarce na tzw. czarną godzinę 

Kod: Zaznacz cały
<a href="https://megaprzeprowadzki.pl/likwidacja-oproznianie-mieszkan-piwnic-strychow/">firmę oferującą tanie przeprowadzki na terenie Krakowa, Małopolski i okolic</a>
-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Waga
warto uważać na skład mrożonych dań, ponieważ często zawierają one duże ilości soli, cukru i tłuszczu