Pierwsza pomoc dla kota
Pierwsza pomoc dla kota
Mieliście kiedyś taki przypadek że musieliście udzielić pierwszej pomocy kotu? Wiem, ze może wydawać się to dziwne ale trafiłam na taki artykuł i wydaje mi się, że taka wiedza nie raz się przyda.
Re: Pierwsza pomoc dla kota
nigdy nie mialam takiej sytuacji i ma nadzieje ze nie bede miala. ale chyba najwieksze zagrozenie dla zwierzaka to sucha karma ktorej nie moze pogrysc/przelknac. ja kupuje swojej Pusi mokra i sucha karme z bozity. sucha jest dosc miekka a wiec zjada ja bez problemu, dodatkowo czasem troche ja zmiekcze woda 

ojej nie miałam takiej sytuacji ale wiem co to znaczy stres związany z chorobą ukochanego zwierzaka... dlatego tak wazne jest by mieć sprawdzonego weterynarza. Nam pomagają Ci specjaliści z kliniki Vet4Pet z Warszawy. kompleksowa oferta, niewygórowane ceny i opieka na najwyższym poziomie.
w ogole w przypadku zwierzat ważna jest też odpowiednio zbilansowana dieta, to co im podajemy na co dzień ma wielki wpływ na ich zdrowie i samopoczucie. ja akurat nie mam kota tylko psa i od dawna podaje mu tylko karmy barf original. są najlepsze! Pełnowartościowe i odżywcze, pozbawione szkodliwych konserwantów i chemii.
świetnie to opisałaś, ja też uważam, ze karmy z firmy Primex są niezastąpione, tu jest najlepszy stosunek jakości do ceny. Podpisuje się obiema rękami pod tym co napisałaśgajaa pisze: ↑13 stycznia 2020, 11:26w ogole w przypadku zwierzat ważna jest też odpowiednio zbilansowana dieta, to co im podajemy na co dzień ma wielki wpływ na ich zdrowie i samopoczucie. ja akurat nie mam kota tylko psa i od dawna podaje mu tylko karmy barf original. są najlepsze! Pełnowartościowe i odżywcze, pozbawione szkodliwych konserwantów i chemii.

e tam, są lepsze karmy
za to fontannę moge polecić, koty chętniej z niej piją niż z miski

-
- Raczkujący
- Znak zodiaku: Lew
Pierwsza pomoc, ale w jakim sensie? Jak u człowieka masaż serca i usta usta? 

Kod: Zaznacz cały
<a href="https://megaprzeprowadzki.pl/likwidacja-oproznianie-mieszkan-piwnic-strychow/">firmę oferującą tanie przeprowadzki na terenie Krakowa, Małopolski i okolic</a>